به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری روز چهارشنبه در نشست با گروههای جهادی این استان افزود: یکی از مهمترین رویکردهای دولت سیزدهم محرومیتزدایی است و در این میان گروههای جهادی میتوانند در کمک، به دولت نقش مهمی ایفا کنند.
وی، گفتمانسازی اندیشههای ناب انقلابی را از دیگر انتظارات موجود از گروههای جهادی استان عنوان کرد و گفت: یکی از اقدامات موثر در این حوزه جهاد تبیین و در این میان بهترین تبلیغ، کار و خدمت به مردم است.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: گروههای جهادی زمینه حضور همه اقشار مردم در گروههای خود را فراهم کنند چراکه هر زمان که مردم در اجرای برنامهها مشارکت کردهاند به موفقیتهای قابل توجهی دست پیدا کردهایم.
حیدری، تبادل تجربیات موفق را از دیگر انتظارات از گروههای جهادی دانست و اظهار داشت: گروههای جهادی میتوانند تجربیات ماندنی و ارزشمند خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند و همافزایی شود.
وی یکی از اقدامات جهادی دولت در استان را حل بحران آب در شهرکرد عنوان کرد و گفت: کاری که باید در طول ۶ ماه انجام میگرفت در کمتر از ۱۰ روز به سرانجام رسید.
حیدری با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری پیش از این از اعتبارات ماده ۵۶ برخوردار نشده بود، اظهار داشت: امسال با پیگیریهای بسیار یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان از این محل به استان اختصاص پیدا کرد که ۸۰۰ میلیارد تومان آن در حوزه راهسازی و ۵۵۰ میلیارد تومان آن در حوزه اب و سدسازی سرمایهگذاری میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ظرفیت جدید دیگر استفاده از اعتبارات تهاتر نفت است و چهارمحال و بختیاری نخستین استانی است که این اعتبارات برای آن به ثمر نشسته بطوریکه از این محل قرارگاه خاتم ۸۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح چهارخطه بروجن به لردگان به ایذه اختصاص داده است و ۱۰ طرح دیگر نیز در دستور کار قرار داد که از این تعداد سه سد انتخاب شده است.
حیدری، سفر به شهرستانها، کاهش تعهدات استان در حوزه مالیات، جذب کامل اعتبارات سال ۱۴۰۰، افزایش دو برابری اعتبارات استان در ۶ ماهه ابتدای امسال و کاهش تخلفات اداری را از دیگر توفیقات انجام شده در استان طی یکسال اخیر عنوان کرد.
وی به فعالیت قرارگاه امام حسن(ع) در استان نیز اشاره کرد و گفت: قرارگاه امام حسن(ع) یک هزار میلیارد تومان قرارداد در استان در حوزه آبرسانی بسته شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: فرمانداری ها و استانداری باید پاتوق بچههای انقلابی باشد و منتظر دعوت نباشند، همچنین از ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس و روحانیون در گروههای جهادی بهرهگیری شود.
فعالیت یک هزار و ۴۸۰ گروه جهادی متخصص در چهارمحال و بختیاری
مسئول بسیج سازندگی سپاه چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به اینکه یک هزار و ۴۸۰ گروه جهادی متخصص در استان فعالیت دارند و آماده ارائه خدمت در مناطق محروم و سختگذر هستند، گفت: در۶ ماهه نخست امسال ۳۴۴ گروه جهادی از جامعه پزشکی بیش از ۳۳ هزار خدمت به مناطق محروم استان ارائه خدمت دادند.
سرهنگ هوشنگ فولادی افزود: ۱۶۰ گروه جهادی در ایام نوروز سالجاری به مناطق محروم استان اعزام شدند؛ همچنین ۶۰ گروه جهادی دامپزشکی همزمان با نخستین کنگره ملی ۱۰ هزار شهید جامعه عشایری ۵۱۰ هزار خدمت در مناطق محروم استان انجام شد.
وی اظهارداشت: در سیل مردادماه سالجاری نیز ۱۴۴ گروه جهادی برای ارائه خدمت سیلزدگان وارد عمل شدند و از مردادماه تاکنون نیز این گروهها در برخی نقاط سیلزده فعالیت دارند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه چهارمحال و بختیاری با اشاره به برنامهریزی برای تشکیل چهار قرارگاه جهادی در استان گفت: این قرارگاهها در راستای استفاده از امکانات مهندسی و لجستیک فعالیت دارند.
فولادی افزود: درسالجاری یکهزار و ۱۸۰ نفر در مباحث اقتصاد مقاومتی در استان توسط بسیج سازندگی آموزش دیدند و تاکنون ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ به یکهزار و ۱۰۲ نفر برای ایجاد اشتغال پایدار پرداخت شده است.
وی با تاکید بر اینکه تسهیلات اشتغال بسیج سازندگی هیچ انحرافی نداشته و منجر به ایجاد اشتغال پایدارشده است، اظهار داشت: هم اکنون ۸۵ واحد مسکونی در مناطق زلزلهزده کوهرنگ توسط بسیج سازندگی در حال ساخت است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت قمربنیهاشم(ع) با اشاره به اختصاص قیر رایگان به جادههای روستایی و مسیر دسترسی به گلزارهای شهدا، افزود: امسال یک هزار و ۱۳۵ تن قیر رایگان در مناطق روستایی استان در حال توزیع است.
فولادی اظهارداشت: گروههای جهادی در حاشیه شهرها و مناطق پرخطر فعالیتهای مختلف ارائه دادند و ۲۱ منطقه حاشیهای را برای خدمت شناسایی و فعالیت فرهنگی،عمرانی و فضای مجازی در این مناطق ارائه شد.
وی گفت: در راستای ارائه خدمات خیری و عام المنفعه نیز آبرسانی به ۱۸ روستا توسط گروههای جهادی در دست اجراست و پیش بینی میشود این تعداد به ۴۷ روستا افزایش پیدا کند.
به گزارش ایرنا، در این نشست دبیران و مسوولان گروههای جهادی چهارمحال و بختیاری به بیان مطالبات و دغدغههای خود پرداختند.
نظر شما