به گزارش ایرنا، "ایر تاکسی" یا "تاکسی هوایی" اصطلاح کلی است که برای انواع هواپیماهای دربستی مورد استفاده قرار میگیرد و به عبارتی هواپیمای سبک یا حتی فوق سبک است و میتواند با حداقل ظرفیت ممکن که چیزی در حدود ظرفیت یک تاکسی یا اتوبوس معمولی است در مسیرهای کوتاه جابهجا شود.
مدیرفروردگاه سمنان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: فعالسازی ایرتاکسیها موجب ارتباط بهتر بین فرودگاههای استان سمنان و فرودگاههای استانهای همجوار میشود و در نهایت به اقتصاد کمک خواهد کرد.
حسین شجاعی تصریح کرد: توسعه هوانوردی عمومی با هواپیماهای سبک و کوچک با عنوان "ایرتاکسی" در فرودگاههایی ار جمله فرودگاه سمنان میتواند به توسعه و رونق استان کمک کند و البته ایرتاکسی سالهای زیادی است که جزو برنامههای دولت بوده و اکنون در مسیر عملیاتی شده قرار دارد.
پیشنهاد راهاندازی ایر تاکسی در فرودگاه سمنان پیشتر از سوی سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان مطرح شده بود.
باند فرودگاه سمنان از مجهزترین باندهای کشور
مدیرفروردگاه سمنان گفت: باند فرودگاه سمنان از مجهزترین و بهروزترین فرودگاههای کشور است که ظرفیت فرود هواپیماهای غول پیکر از جمله ایرباس ۳۲۰ را دارد.
وی بیان کرد: هواپیمای غول پیکر ایرباس ۳۲۰ در فرودگاه سمنان نشست و برخاست داشته و به جرات میتوان گفت مشکل ایمنی در فرودگاه سمنان وجود ندارد و استقبال مسافران برای برقراری و تداوم پروازها ضروری است.
شجاعی تصریح کرد: از سال ۱۳۹۴ تاکنون بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز فرودگاه سمنان هزینه شده که ظرفیت خوبی برای توسعه این شهر و استان است.
ساخت فرودگاه سمنان از سال ۱۳۹۴ آغاز شد و در کمتر از ۱۰ سال به فرودگاه بین المللی تبدیل شد.
وسعت این مجموعه نیز از ۲۶۰ هکتار اکنون به ۳۷۰ هکتار افزایش یافته و دارای باند فرودگاهی به طول سه هزار و ۱۰۰ متر است.
به گزارش ایرنا، فرودگاه یکی از ظرفیتهای مهم اقتصادی در مرکز استان سمنان با بیمهری مسوولان در دهههای گذشته مغفول مانده بود و امید است با تلاش و پیگیری دولت سیزدهم و مسوولان ارشد استان، استفاده از این ظرفیت به منظور تحقق رشد اقتصادی استان تسریع شود.
چهاردهم آبان ۹۸، نخستین پرواز هواپیمای مسافربری از فرودگاه سمنان به مقصد مشهد مقدس انجام شد و در اسفند ماه همان سال با شیوع کرونا پروازها در این فرودگاه لغو شد.
نظر شما