به گزارش ایرنا، تاریخ جام جهانی فوتبال در دل خود اتفاقاتی دارد که باور آن در قرن بیست و یکم میلادی برای بسیاری از مردم سخت است؛ اتفاقاتی که با خرافه و جادو گره خورده و برخی از کشورها با استفاده از آن به دنبال کسب موفقیت در بزرگترین جشنواره فوتبالی جهان هستند.
اگر تیم شیلی در سال ۱۹۶۲ با استفاده از خوراکی های خاص به دنبال گذر از حریفان بود اما دیگر تیم آمریکا جنوبی ترفند جالبی را به کار گرفت.
اکوادور که در سال ۲۰۰۶ دومین حضور را در جام جهانی فوتبال تجربه میکرد برای موفقیت تیمی، به قبایل ابتدایی پناه برد تا با استفاده از باورهای خاص آنان به دنبال شگفتیسازی آلمان باشد. اکوادور اقوام ابتدایی زیادی دارد که بخش بزرگی از آنان به نام شوار معروف هستند و با این زبان هم تکلم خواهند کرد. ریشه باورهای این قوم به بیش از ۲ هزار ۵۰۰ سال گذشته برخواهد گشت و تزامارندا نایچاپی(Tzamarenda Naychapi) یکی از شناختهشدهترین شمنهای این قوم در سال ۲۰۰۶ به شمار میرفت که آوریل سال ۲۰۰۶ به آلمان سفر کرد.
مسوولان اکوادوری در زمینه حضور این شمن در آلمان اعلام کردند که زمانی تیم به جام جهانی صعود کرد تلاش برای انجام یک کار خاص در سرزمین ژرمنها آغاز شد و در نهایت نایچاپی قبول کرد تا به آلمان برود. حضور وی در برلین هر چند در ابتدا با مخالفت آلمانها روبرو شد اما در نهایت وی به ورزشگاه المپیک برلین رفت تا این مکان را از هر گونه انفاس و ارواح شیطانی پاک کند.
نایچاپی شمنی بود که ادعا میکرد که برای شفا و پیشگویی جادو میکند. او به زمین رفت و فریاد بلندی کشید تا هر روح بدی را بترساند و محل برگزاری مسابقه را از تمام ارواح شیطانی پاک کند. تزامارندا مدعی بود که میتواند صلح و انرژی مثبت زیادی را برای آلمان به ارمغان بیاورد.
او گفت: کسی که بهترین قلب و قوی ترین روحیه را داشته باشد، برنده جام جهانی خواهد شد.
اکوادور هر چند که در بازی نخست در برابر تیم ملی آلمان در دور گروهی شکست خورد اما با برد در برابر تیمهای لهستان و کاستاریکا ۶ امتیاز کسب کرد و به مرحله یکهشتم نهایی رسید.
تیم ملی اکوادور در جام جهانی ۲۰۲۲ با تیمهای فوتبال قطر، هلند و سنگال همگروه است. دیدار افتتاحیه بیست و دومین دوره مسابقات جام جهانی روز ۲۰ نوامبر بین تیمهای اکوادور و قطر برگزار خواهد شد. این تیم سابقه حضور در جام های جهانی ۲۰۰۲ کره و ژاپن، ۲۰۰۶ آلمان و ۲۰۱۴ برزیل را در کارنامه دارد.
نظر شما