محمد باجلان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در این خصوص اقدامات مناسبی ازقبیل معرفی مددجویان تحت حمایت به کارفرمایان و پرداخت تسهیلات به منظور بکارگیری مددجویان و یا پرداخت حق بیمه سهم کارفرما به مدت ۲ سال انجام میپذیرد که از جمله امسال تاکنون ۲۰ نفر در کارخانجات نساجی و سایر کارگاه های بروجرد معرفی شده اند.
وی افزود: همچنین هر ساله تعدادی از مددجویان تحت حمایت در کلاسهای کارآفرینی شرکت می کنند و آموزش های مرتبط با کارآفرینی به آنها داده می شود که خروجی این اقدامات منجر به اشتغالزایی و کسب درامد برای مددجویان می شود.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بروجرد با بیان اینکه تعداد ۲۰۰ نفر در کلاس های کارآفرینی این نهاد حمایتی شرکت کرده اند، اضافه کرد: مددجویان با شرکت در این کلاس ها با کسب مهارت های لازم شرایط جذب و استخدام آنها در شرکت ها و کارخانجات فراهم می شود.
باجلان با بیان اینکه سیاست اشتغال در کمیته امداد مبتنی بر آموزش، ایجاد مشاغل خانگی، کارگاه های کوچک مقیاس و زودبازده است، گفت: طرح های اشتغالزیایی برای مددجویان در زمینه های مختلف، خدمات، صنایع دستی، دامپروری، کشاورزی و حمل و نقل اجرا شده است . این طرح ها بر اساس شرایط محیطی متقاضیان، علاقه مندی، استعداد و تخصص فنی با اولویت خانوارهای تحت حمایت و فرزندان مددجو اجرا می شود.
وی با بیان اینکه امسال تا کنون ۳۶۱ مورد پرداخت وام در راستای خوداشتغالی پرداخت شده است، گفت: هدف مهم کمیته امداد توانمندسازی نیازمندان و مددجویان تحت پوشش از طریق ایجاد فرصتهای شغلی و فراهم کردن بسترهای درآمدزایی برای آنها است در همین راستا تلاش می شود زمینه توانمندسازی و استقلال اقتصادی و معیشتی جامعه هدف مهیا شود.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بروجرد یادآور شد: کمیته امداد شهرستان بروجرد در راستای توانمندسازی مددجویان تحت پوشش و کاهش فقر در خانواده های نیازمند در مجموع به ۱۱ هزارو ۲۰۰ خانوار با جمعیت ۱۹ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات حمایتی ارائه میدهد.
نظر شما