به گزارش ایرنا، سیدمحمد پورحسینی روز پنجشنبه در مراسم تکریم و معارفه روسای دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ، رییس سابق این دانشگاه را یکی از مصادیق خدمت خالصانه و مدبرانه در سطح کشور معرفی و افزود: رییس جدید دانشگاه علوم پزشکی استان نیز از جانبازان شناخته شده با سابقه مدیریتی خوب است که تمامی بخشهای استان برای انتصاب وی اتفاق نظر و تعامل داشتند.
وی با بیان اینکه مجموعه سلامت در دوران کرونا یک محک جدی خوردند و با خدمت صادقانه از این مرحله سربلند عبور کردند، ادامه داد:در حالی که بسیاری از کشورهای دنیا نمیدانستند باید با کرونا چه کنند، در ایران همه کادر سلامت از بهورز خانه بهداشت روستایی تا اساتید و اعضای هیات علمی برای حفظ جان مردم به میدان آمده و در کنار یکدیگر ایستادگی کردند.
مشاور وزیر بهداشت گفت: کشورهای غربی و آمریکا ادعا میکنند ایران در تحریم دارویی قرار ندارد اما وقتی دیدند دانشمندان ایرانی موفق به ساخت واکسن کرونا شدهاند، واکسنهای خودشان را سرازیر کردند.
پورحسینی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت وجود جو آرام و بی تنش در محیطهای علمی و دانشگاهی تصریح کرد: دشمنان نمیتوانند پیشرفت ایران مقتدر را ببینند.
وی افزود: طبیعی است که همه کشورها مخالفانی داشته باشند و ما نیز برخی مشکلات را انکار نمیکنیم، اما حوادث اخیر در ایران امتحاناتی گذرا است اما مردم خدمت صادقانه و بی ادعا از سوی مسوولان را تشخیص داده و این موضوع دیدگاه آنان را عوض خواهد کرد.
مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: همه دانشجویان را فرزندان خود دانسته و انتظار داریم استادان و اعضای هیات علمی ابعاد دستاوردهای انقلاب را برای دانشجویان تبیین کرده و پشت پرده دسیسههای دشمنان را توضیح دهند.
بازبینی مسیر ضروری است
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: برای برطرف کردن برخی از مشکلاتی که در جامعه دیده میشود و برای رفع نارضایتی مردم باید مسیر پیموده شده در سالهای پس از انقلاب بازبینی و اشتباه فاصله گرفتن از مردم جبران شود.
احمد مرادی اضافه کرد: مردم از تشریفات اضافه خسته شدهاند و باید مثل اوایل انقلاب، مدیران برای شنیدن مشکلات به میان مردم رفته و منتظر مراجعه آنان به ادارات نشوند.
به گفته این نماینده مجلس، کشور از مخمصه اخیر نیز عبور خواهد کرد اما باید توجه داشت در صورت ناتوانی برای ایجاد سالانه یک میلیون شغل، و نبود تامین امنیت و خدمات و موفق نشدن در برخورد با فساد، باز هم کشور را در موقعیت بحرانی قرار میدهد.
دوران طلایی تعامل با بخش خصوصی
رییس سازمان نظام پزشکی بندرعباس و رییس شورای هماهنگی نظام پزشکی هرمزگان دوران مدیریت فرشیدی را دوره طلایی تعامل دانشگاه علوم پزشکی با فعالان بخش خصوصی حوزه سلامت توصیف کرد و ادامه داد: در این دوران هیچگونه دشمنی و رقابتی بین بخش دولتی و خصوصی حوزه بهداشت و درمان نبود و بهترین دوره همکاری رقم خورد.
حسین کرمپور مدیریت عملیاتی و غیرشعاری همراه با تدبر و استفاده از نظرات کارشناسی و اعتقاد به کارگروهی و تیمی را مهمترین ویژگیهای مدیریتی رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و معاون جدید وزیر بهداشت برشمرد.
پزشک خانواده مسیر مطمئن بهداشت و درمان
رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز اظهار داشت: برای موفقیت در مسیر بهداشت و درمان هیچ راهی جز محقق شدن کامل طرح پزشک خانواده وجود ندارد.
حسین فرشیدی که به سمت معاون وزیر بهداشت منصوب شده است، اضافه کرد: بسیاری از زیرساختهای حوزه بهداشت و درمان از خانه بهداشت گرفته تا مراکز جامع سلامت نیازمند بهسازی و نوسازی ساختمانی و تجهیزاتی است که تاکنون ۳۵هزار میلیارد ریال در سراسر کشور در این حوزه هزینه شده و این روند همچنان ادامه خواهد یافت.
وی با تاکید بر ضرورت تکمیل طرحهای نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان هرمزگان یادآور شد: تا پایان امسال ۲هزار طرح بهداشتی و درمانی در کشور به بهرهبرداری میرسد و تکمیل طرحهای نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان هرمزگان نیز یک ضرورت است.
فرشیدی موفقیتهای به دست آمده در حوزه بهداشت و درمان هرمزگان و را مرهون تلاش خانواده ۱۲ هزار نفری علوم پزشکی استان و حمایت ها و تعامل بسیار خوب استانی و ملی دانست.
در خدمت همه گرایشهای سیاسیام
رییس جدید دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این مراسم گفت: هرچند هیچ گونه گرایش سیاسی ندارم اما در خدمت همه با گرایشهای سیاسی مختلف درون نظام خواهم بود.
غلامعلی جاودان در این رابطه بیان کرد: ۳۰۰ نفر از اعضای هیات علمی و سه هزار دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی استان را یک سرمایه مهم میدانم.
وی تلاش برای عدالت در خدمات سلامت، توجه به امور رفاهی زیرمجموعه، گسترش گردشگری سلامت و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را بهعنوان بخشی از مهمترین برنامههای کاری خود معرفی کرد.