فرشید فلاح روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به برگزاری سیوسومین جشنواره تئاتر استان سمنان از امروز در شاهرود، افزود: هنر نمایش به دلیل مشخصاتی که دارد از جمله ویژگی گفتوگو و همذاتپنداری، به مخاطبان و دستاندرکارانش آموزش با هم زیستن و با هم ساختن میدهد.
وی، با تاکید بر اهمیت آموزش به ویژه در بین نسل جوان و نوجوان امروز، تقویت توانایی خلاقیت را یکی از مزیتهای پرداختن به هنر نمایش برشمرد و تصریح کرد: تئاتر هنر ارزشمندی است و در شرایط امروز جامعه میتواند پنجرهای رو به امید و نشاط برای مردم بگشاید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه این هنر هیچ گاه اقتصادی نبوده است، یادآور شد: در این سالها همواره هنرمندان با سرمایه خود و با خون دل نمایشی را به صحنه میآورند و برای دل خود کار میکنند.
فلاح ابراز داشت: هنرمندان تئاتر با باورها و اعتقادات خود فعالیت میکنند و این مهم سبب میشود خروجی کار از عمق وجودشان نشأت گرفته باشد.
وی با بیان اینکه افراد نمایشی که میبینند را فراموش نمیکنند و علت آن تأثیرگذاری عمیق نمایش بر مخاطب است، ادامه داد: میتوان از این ابزار برای انتقال مفاهیم ارزشی بهره برد، اما به این ابزار فرهنگی در جامعه توجه لازم نشده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با قدردانی از هنرمندان استان، بیان کرد: جشنواره تئاتر همواره رویداد مهمی در این استان به شمار میرود و مردم استان نیز به ویژه در سمنان و شاهرود به این هنر توجه و اقبال دارند.
شاهرود میزبان سیوسومین جشنواره تئاتر استان سمنان است.
تئاتر «قزل حصار» به کارگردانی مسعود صنحتی، «قصیده زنجیر» مهدی بانی، «شبی از شبهای تهران» حسن سرچاهی، «شکلک» مرتضی ابوالقاسمی، «بالستیک زخم» امیر حسین دلارام و «نقطه صفر مرزی» محمدرضا عبادیانی، از ۲۵ تا ۲۷ آبانماه در شاهرود به روی صحنه میرود.
نظر شما