علیاصغر ایزدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از دلایل کاهش میزان مراجعان، افزایش تعداد مراکز معاینه فنی در شهرستانهای مجاور و در نتیجه کاهش مراجعان غیربومی به این مرکز است.
وی ادامه داد:کیفیت پایین لوازم یدکی خودرو، دلیل دوم کاهش میزان مراجعان به این مرکز است با این توضیح که کنترل فنی خودروها را سیستم رایانهای انجام می دهد و کاربران، دخل و تصرفی در آن ندارند از این رو روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ دستگاه خودرو به دلیل نقص فنی به تعمیرگاه ها هدایت میشوند اما صاحبان خودروها مدعی هستند که به تازگی برای تعویض لوازم یدکی و تعمیر خودرو زیاد هزینه کرده اند و دیگر توان پرداخت هزینه دوباره را ندارند.
مدیر مرکز معاینه فنی خودروهای سبک شهرداری تربتحیدریه گفت:آنها از ما میخواهند با دیده اغماض برگه معاینه فنی را برایشان صادر کنیم اما چون از توضیحات کارشناسان مرکز قانع نمیشوند از مراجعه دوباره امتناع میورزند.
ایزدی افزود: این اقدام علاوه بر آن که بر میزان آلایندگی محیط زیست میافزاید موجب افزایش تعداد تصادفات ناشی از نقص فنی خودروها نیز خواهد شد.
وی ادامه داد:هزینه کنترل خودروهای سبک بر اساس مدل، تک یا دوگانه سوز بودن، بین ۵۰۰ تا ۹۶۰ هزار ریال است و این رقم از پارسال تاکنون ثابت مانده است اما
ارقام یاد شده برای تاکسیها با ۵۰ درصد تخفیف اخذ می شود و دلیلش آن است که تاکسیهای مدل پایین باید هر سال چهار بار به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند.
مدیر مرکز معاینه فنی خودروهای سبک شهرداری تربتحیدریه گفت: به جز این مرکز که وابسته به شهرداری است یک مرکز دیگر با مدیریت بخش خصوصی و یک مرکز فنی ویژه خودروهای سنگین (دیزلی) در کیلومتر پنج جاده تربتحیدریه به سمت مشهد فعال است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما