به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد امین بابایی روز پنجشنبه در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی افزود: تاکنون اطلاعات ۵۲ هزار و ۸۲۷ نفر در موضوع اشتغال از خراسان رضوی در این سامانه به ثبت رسیده است و این استان بعد از تهران رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
وی اظهار داشت: خراسان رضوی همچنین از لحاظ صحت و پایش اطلاعات با کسب ۷۰.۹ درصد در این سامانه رتبه پانزدهم را به دست آورده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: این پایشها به سه صورت پیامکی، تلفنی و ارتباط و بازدید میدانی با خود فرد در واحد کارگاهی که نیرو در آنجا جذب شده، انجام و در نهایت به عنوان اشتغال سال در استان محاسبه می شود.
بابایی بیان کرد: سامانه رصد ثبت اشتغال، طرحی فراگیر برای استخدام و جذب نیروهای متخصص بر اساس شناسایی توانایی ها، مهارت ها و علاقه مندی کارجویان است.
وی در خصوص ماده ۱۵۷ قانون کار به عنوان یکی از دستور کارهای نشست امروز شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی گفت: قانونگذار 2 مرحله رسیدگی را در خصوص اختلاف بین کارفرما و کارگر در نظر گرفته است که مرحله اول سازش مستقیم بین کارگر یا کارفرما و با نمایندگانشان است و مرحله دوم در صورتی که توافق انجام نشد، از طریق مراجع حل اختلاف پیگیری خواهد شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی افزود: در ۲۷ مهرماه امسال دستورالعمل سازش درون کارگاهی از مرکز استانها ابلاغ شد، در بند یک این دستورالعمل آمده است که اقدامات اطلاع رسانی و آموزش باید در این زمینه انجام گیرد و از ابتدای آذرماه، سیستم ثبت شکایات نیز سامانه ای شده است.
بابایی از کارفرمایان خواست براساس فصل ۶ ماده ۱۳۰ تا ۱۳۸ قانون کار به تشکیل تشکلهای قانونی کارگری در واحدهای کارگری کمک کنند.
وی گفت: هم اکنون یکهزار و ۸۵ واحد کارگری در خراسان رضوی از تشکل و ۱۲۸ کارگاه از شورای اسلامی کار برخوردار هستند، ۲ هزار کارگاه دیگر نیز ظرفیت تشکیل شورای اسلامی کار را دارند.
نظر شما