مرتضی محمدیان دهکُردی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: برای اجرای این طرحها در شهرستانهای شهرکرد، بروجن، سامان و لردگان ۳۵۲ میلیارد و ۳۴۷ میلیون ریال از سوی بخش خصوصی تأمین و هزینه میشود.
وی افزود: این طرحها شامل سفرهخانه سنتی، اقامتگاه بومگردی، مجتمع گردشگری و هتلهای یک و دو ستاره است که با بهرهبرداری از آنها زمینه اشتغال مستقیم ۷۳ نفر فراهم میشود.
محمدیان تصریح کرد: با تکمیل و بهرهبرداری از این طرحها ۱۹ هزار و ۵۵۹ متر مربع به عرصهها و هشت هزار و ۹۸۴ متر مربع به زیربناهای حوزه گردشگری افزوده خواهد شد.
وی یادآور شد: قابلیت چهارمحال و بختیاری در بخشهای گردشگری طبیعی، تاریخی، ورزشی، مذهبی و سلامت جایگاه سرمایهگذاری در این استان را متنوع و دارای اهمیت خاص کرده است.
سرپرست معاونت گردشگری و سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این استان با افزونبر ۸۰۰ جاذبه گردشگری یکی از مهمترین مکانها برای سرمایهگذاری گردشگری و از بهترین مقصدها برای مسافران و گردشگران داخلی و خارجی بهشمار میرود.
محمدیان گفت: همچنین وجود ۱۲ روستای هدف گردشگری در چهارمحال و بختیاری شامل یاسهچای، هوره، سوادجان و چلوان در حاشیه زایندهرود واقع در شهرستان سامان، روستاهای سرآقاسید، شیخعلیخان و دیمه در شهرستان کوهرنگ، روستای دستگرد امامزاده در شهرستان شهرکرد، روستای دزک در شهرستان کیار، روستای دهچشمه در شهرستان فارسان، روستای آورگان در شهرستان بروجن و روستای آتشگاه در شهرستان لردگان آمیزهای از جاذبههای طبیعی و تاریخی بهعنوان نگین بومگردی کشور و مکان مناسبی برای میزبانی از مسافران و گردشگران است.
به گزارش ایرنا، هماینک ۱۴ هتل، چهار هتلآپارتمان، ۲ مجتمع گردشگری، پنج مهمانپذیر، ۹۹ خانهمسافر، یک مجتمع سرگرمی تفریحی، ۳۵ اقامتگاه بومگردی و پنج مجتمع بینراهی در چهارمحال و بختیاری زیر نظر ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی این استان فعالیت دارد.
نظر شما