به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله محسن اراکی روز چهارشنبه در همایش بینالمللی «مادران فاطمی، تربیت حسینی، تمدن نوین اسلامی»، افزود: در خانه خوب؛ انسانهای خوب پرورش و خانواده خوب پرورش مییابد و امروز روزی است که باید بیش از گذشته به این مسائل پرداخته شود.
وی بیان داشت: حضرت فاطمه (س) سرچشمه زلال اهل بیت (س) و کامل ترین الگو برای زنان جهان است؛ چرا که در دامن ایشان امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) پرورش پیدا کردند و دنیا باید زینب شناس باشد؛ چرا که در جهان آفرینش و در طول تاریخ جامعه بشر، زنی همچون زینب نبود.وی بیان داشت: حضرت فاطمه (س) سرچشمه زلال اهل بیت (س) و کامل ترین الگو برای زنان جهان است؛ چرا که در دامن ایشان امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) پرورش پیدا کردند و دنیا باید زینب شناس باشد؛ چرا که در جهان آفرینش و در طول تاریخ جامعه بشر، زنی همچون زینب نبود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به اروپاییها اظهار داشت: شما به جامعه و به بشریت خیانت میکنید و ما به زینب (س) افتخار میکنیم که جامعه ساخت و انسان پرورش داد و راه ستم ستیزی در دفاع از حقیقت و راه جانباختن برای اینکه انسانها زیستن خوب را بتوانند انتخاب کنند؛ پیمود.
معرفی «الگوی زن نه شرقی نه غربی» در مجامع بینالمللی
دبیر علمی همایش بینالمللی«مادران فاطمی، تربیت حسینی، تمدن نوین اسلامی» نیز بیان کرد: این همایش بدنبال ایجاد شبکه مجازی وغیرمجازی زنان فعال اجتماعی، پویا و تاثیرگذار در مجامع بین المللی برای معرفی «الگوی سوم زن نه شرقی نه غربی» با محوریت الگوگیری از سبک زندگی حضرت فاطمه(س) و شهدای زن است.
زینب طیبی، مهم ترین اهداف انقلاب اسلامی را تشکیل تمدن نوین اسلامی دانست و افزود: فراهم کردن زمینه مناسب برای تشکیل جامعه جهانی اسلامی و زمینه سازی طلوع خورشید عظمای ولایت حضرت حجت (عج) نیازمند پرورش نسلی انقلابی و تمدن ساز است تا در سایه پرورش اسلامی ایشان بتوانیم به تحقق آرمان خودباور، انقلابی و غیور مومن و تمدن ساز دست یابیم.
وی، از دیگر اهداف مهم برگزاری همایش مادران فاطمی را انجام مطالعات و تحقیقات کاربردی در حوزه زن و خانواده برای تحقق تمدن نوین اسلامی عنوان کرد و بیان داشت: این همایش مفتخر به معرفی بانوی فاطمی و زیبنی «شهیده فاطمه نیک» است.
نائب رییس هیات مدیره اتحادیه جهانی زنان مسلمان اظهار داشت: همچنین این همایش برای رسیدن به تبیین چگونگی الگوگیری مادر مسلمان از سیره اهل بیت(ع) و شهدای زن در تحقق تمدن نوین اسلامی، آشنا کردن زنان و مردان متفکر، نخبه و مسلمان جهان اسلام با یکدیگر و استفاده از ظرفیتهای زنان متفکر و مسلمان جهان در ترویج زندگی فاطمی و شهدای گرانقدر تلاش میکند.
ارسال سه هزار و ۱۶۵ اثر پژوهشی و فرهنگی به دبیرخانه همایش مادران فاطمی
دبیرعلمی همایش بین المللی مادران فاطمی، تربیت حسینی، تمدن نوین اسلامی گفت: سه هزار و ۱۶۵ اثر پژوهشی و فرهنگی به این همایش ارسال شده است که حدود ۲ هزار اثر در نقش فرهنگی در قالب سرود، پوستر، پادکست، شعر، خاطره، عکس، داستان، نماهنگ، انیمیشن، و کلیپ و هنرهای تجسمی است.
طیبی ادامه داد: در بخش پژوهشی نیز یکهزار و ۱۶۵ اثر دریافت شده است که ۶۴۱ اثر موفق به اخذ گواهی پذیرش شده و ۵۱۹ اثر هم از امتیازات لازم برای اخذ گواهی برخوردار نبودند.
عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان قم یادآور شد: این همایش در هشت محور علمی پذیرای آثار پژوهشی فرهنگی محققان و فرهیختگان جهان اسلام بوده است.
وی تصریح کرد: همچنین شورای علمی این همایش با حضور اندیشمندانی از دانشگاههای شاهد، بغداد، علامه حسن زاده آملی مازندران، بصره، کوفه، امام صادق(ع)، فرهنگیان، امیرالمومنین (ع) اهواز، کویت، هرمزگان و دانشگاه آزاد اسلامی بر غنای این همایش بین المللی افزوده است.
طیبی اضافه کرد: تعداد مقالههای دریافتی این همایش شامل ۹۵۰ اثر، پایان نامههای دریافتی ۴۸ اثر، طرحهای پژوهشی ۱۱ اثر، چکیده ۱۱ اثر، تحقیقات پایانی ۱۷۵ اثر و تعداد کتاب دریافتی از سوی دبیرخانه همایش ۱۰ اثر علمی بوده است.
دبیرعلمی همایش بین المللی مادران فاطمی، تربیت حسینی، تمدن نوین اسلامی گفت: یکهزار و ۹۰ اثر به تفکیک ملیت از جمهوری اسلامی ایران از ۲۳ استان و ۴۶ شهرستان و ۷۵ اثر بین المللی از کشورهای عراق، بحرین، هند و لبنان، افغانستان، کانادا، پاکستان، تایلند، یمن، الجزایر و حجاز بوده است؛ همچنین این همایش مفتخر به میزبانی ۳۰ فرهیخته از کشورهای پاکستان، عراق، سوریه و پنج میهمان است.
وی ادامه داد: محصولات پژوهشی این همایش چاپ مقالههای علمی پژوهشی علمی ترویجی، علمی تخصصی، کتاب مجمموع مقالات همایش، مجموعه چکیده مقالات، انتشار کتابهای تخصصی در حوزه زن و خانواده و کتابهای مرتبط با سیره شهیده فاطمه نیک و ویژه برنامه های زنده و تولیدی با مشارکت شبکه قران و معارف صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
نائب رییس هیات مدیره اتحادیه جهانی زنان مسلمان با بیان اینکه برگزیدگان فرهنگی این همایش ۱۹ برگزیده در بخش رسانه ، هنرهای تجسمی، ادبی و نمایشی است، افزود: تعداد برگزیدگان و شایستگان قدردانی نیز در بخش پژوهشی ۱۸ اثر از چهار ملیت ایران، سوریه، عراق و افغانستان بودهاند.
طیبی گفت: همچنین در این همایش ۱۷ کارگاه علمی فرهنگی ، ۲۴ نشست تخصصی و ۱۰ کرسی علمی با مشارکت و همکاری دانشگاه ها و حوزه های علمیه سراسر کشور برای آشنایی بیشتر محققان و فرهیختگان با محورهای پژوهشی و فرهنگی این همایش در سطح استان، کشور و بینالمللی برگزار شده است.
در این همایش نمایندگانی از کشورهای عراق و سوریه نیز در خصوص اهمیت جایگاه و شخصیت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) سخنرانی کردند.
نظر شما