به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار محمد زهرایی عصر شنبه در همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در بندرعباس افزود: بیش از ۲۹ هزار صندوق قرض الحسنه در سراسر کشور فعال است که این صندوقها از ظرفیتهای تاثیرگذار در ایجاد اشتغال و تولید محور در کشور هستند.
وی بیان داشت: سازمان بسیج مستضعفین در گام دوم انقلاب در ذیل سند اعتلای بسیج برای مقاوم کردن اقتصاد و تحقق تئوری اقتصاد مقاومتی در انقلاب اسلامی، قرارگاه اقتصاد مقاومتی را تشکیل داده است که به سمت اشتغال و به سمت تکمیل زنجیرههای ارزش در محصولات مزیت دار، پیش رفتهاند.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار داشت: شبکه عظیم اقتصاد مقاومتی که توسط مردم در اقتصاد نقش آفرینی شده، خودش را نشان داده است و به همین دلیل همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سراسر کشور در حال برگزاری است و امروز نیز شاهد برگزاری این همایش در استان هرمزگان و شهر بندرعباس هستیم.
وی ادامه داد: در همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی اعضای صندوقهای قرض الحسنه، تسهیل گران، راهبران شغلی، کارآفرینان و گروههای جهادی که در عرصه اقتصاد مقاومتی هستند، حضور دارند؛ در کنار این همایش ملی نیز نمایشگاهی کوچک از عرضه و فروش محصولات صندوقهای قرض الحسنه از سراسر استان هرمزگان حضور دارند.
سردار زهرایی یادآورشد: از محل تبصره ۱۶ تسهیلات کم بهره و فرد محور تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان به تولید کنندگان کمک شده است و برای حمایت مردم ارتباط بین صندوقها، بانکها و دولت را برقرار کردهایم و امسال هم با دولت برای حمایت ۱۰ هزار صندوق مردمی اشتغال زا تفاهم شده و کار را شروع کردهایم.
احیای هزار واحد صنعتی متوسط در کشور
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به احیای صنایع متوسط رو به پایین توسط بسیج سازندگی گفت: بسیج سازندگی همچنین امسال با کمک دولت برای احیای هزار واحدهای صنعتی متوسط غیرفعال در اشتغالزایی نقشآفرینی کرده است.
سردار زهرایی ادامه داد: برای هر واحد صنعتی یک میلیارد تومان درنظر گرفته شده که عارضه یابی، شناسایی، رفع موانع تسهیل گری و تشکیل پرونده با بسیج سازندگی بوده و آنجایی که به حقوقی و تسهیلات میرسد با دولت است.
وی تصریح کرد: یک موضوع دیگر هم این است که بسیج سازندگی با حمایت دولت و تصویب مجلس به احداث نیروگاههای کوچک خانگی پنج کیلوواتی خورشیدی با مبنای اقتصاد مقاومتی پرداخته است.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار داشت: در این راستا شیوه نامه شناسایی افرادی که در حوزه اقتصادی بین مردم هستند، بین سازمان بهزیستی، کمیته امداد و پایگاههای بسیج در حال شناسایی است و ۲ سامانه برای ثبت نام پنلهای خورشیدی و تسهیل گری برای فعال کردن صنایع تولیدی ایجاد کردهایم.
بهره برداری از مدرسه کار و اشتغال جزیره هرمز
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور همچنین در حاشیه مراسم بهره برداری از مدرسه کار و اشتغال جزیره هرمز گفت: این مدرسه دارای چهار کلاس درس و ۶۰ هنرجو است که پس از پایان دوره هنرجویی جذب بازار کار میشوند.
سردار زهرایی ادامه داد: ما در زمینه تسهیلات کم بهره تبصره ۱۶ به مدرسه اشتغالزایی و کارگاه خیاطی در هرمز و دیگر کسانی که معرفی شوند، حمایت میکنیم.
وی بیان داشت: هم اکنون ۱۵ صندوق قرض الحسنه مشاغل خرد در جزیره هرمز وجود دارد که در جهت اشتغالزایی اقدامات خوبی انجام دادهاند.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهارداشت: اقتصاد مقاومتی یعنی مقاوم کردن اقتصاد توسط مردم و نمونه آن در جزیره هرمز وجود دارد.
وی افزود: مردم و گردشگرانی که به جزیره هرمز سفر میکنند با خرید تولیدات صنایع دستی و کارهای فاخر تولید شده در این جزیره از فعالان صنایع دستی حمایت کنند.
نظر شما