۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۹:۲۵
کد خبرنگار: 979
کد خبر: 84961479
T T
۶ نفر

برچسب‌ها

تولید زعفران در جغتای خراسان رضوی ۵۰ درصد کاهش یافت

سبزوار- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: تداوم خشکسالی، گرمای تابستان و کمی بارش‌ها، در سال جاری موجب کاهش ۵۰ درصدی تولید و برداشت زعفران از کشتزارهای این شهرستان خراسان رضوی شد.

محمدجواد ایزدیان روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با پایان فصل برداشت زعفران، امسال سه هزار و ۳۰۰ کیلوگرم محصول از سطح هزار و ۱۰۰ هکتار کشتزار این شهرستان‌ خراسان رضوی برداشت شده است.

وی تصریح کرد: میانگین برداشت زعفران از هر هکتار کشتزار شهرستان جغتای در شرایط مناسب حدود ۶ کیلوگرم است که امسال به علت شرایط نامساعد جوی این رقم به سه کیلوگرم رسیده است.

وی با اشاره به حمایت دولت از کشاورزان افزود: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و یارانه‌ای به زعفران‌کاران از حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی از این قشر بوده است تا با توجه به کم‌آب‌طلبی این محصول، سود خوبی عاید زعفران‌کاران شود.

مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: عمده محصول زعفران برداشت شده از مزارع این شهرستان در استان مصرف شده و بخش اندکی از آن در سایر استان ها عرضه می شود.

پارسال بیش از ۶ تن زعفران از کشتزارهای شهرستان جغتای برداشت شده بود.

شهرستان جغتای از قطب های مهم کشاورزی و دامپروری خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.

جغتای با ۳۴ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha