به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا علیزاده رضایی روز سهشنبه در آیین برپایی دومین جشنواره فرهنگی - ورزشی توانیابان روستایی و شهری شهرستان تربتحیدریه، افزود: از سال ۱۳۹۵ و با ایجاد ستاد مناسبسازی شهرهای ایران توسط وزارت کشور، اقداماتی در سطح خراسان رضوی همچون دیگر نقاط کشور برای مناسب سازی محیط شهرها ویژه تردد معلولان آغاز شده است، اما در برخی شهرستانهای استان حرکت خاصی انجام نشده که فرمانداران باید با جدیت بیشتری در این خصوص ورود کنند.
وی با بیان اینکه مناسب سازی معابر عمومی خراسان رضوی نیازمند سرعت عمل بیشتری است، اظهار داشت: این در حالیست که قانون جامع حمایت از معلولان سال ۱۳۸۷ به تصویب رسیده است و بر اساس آن مقرر شده بود ظرف سه سال تمام معابر عمومی و ادارات برای مددجویان مناسبسازی شود.
معاون بهزیستی خراسان رضوی در ادامه با یادآوری اینکه افزون بر ۳۰ درصد افراد جامعه به طور مستقیم یا غیرمستقیم با این نهاد سر و کار دارند، گفت: بهزیستی خراسان رضوی با حدود ۱۳۵ هزار پرونده معلولیت در سه بخش توانمندسازی، مراکز نگهداری روزانه و شبانه، رتبه نخست فعالیت های مرتبط خدماتی کشور را طی ۶ سال اخیر به صورت متوالی کسب کرد.
رییس اداره بهزیستی تربتحیدریه نیز گفت: دومین جشنواره فرهنگی - ورزشی توان یابان روستایی و شهری در این شهرستان به مناسبت هفته جهانی معلولان با حضور ۱۵۰ ورزشکار معلول زن و مرد به مدت یک روز برگزار شد.
فاطمه صادق امیری با بیان اینکه مسابقات در هشت رشته ورزشی برگزار می شود، گفت: هدف از برپایی مسابقات بروز و ظهور توانمندیهای نهفته مددجویان و تقویت حس اعتماد و خودباوری در آنها است.
برپایی نمایشگاه فعالیتهای فرهنگی و هنری معلولان از جمله دیگر برنامههای این جشنواره است.
به گزارش ایرنا، مناسب سازی به معنای اصلاح محیط و تدارک وسایط حمل و نقل است، به طوریکه افراد معلول قادر باشند تا بدون خطر و آسان در محیط زندگی خود اعم از اماکن عمومی، معابر، محیط شهری و بین شهری و ساختمانهای عمومی تردد کنند و از تسهیلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با حفظ استقلال فردی لازم بهره مند شوند.
از جمعیت ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد، حدود ۶ هزار نفر تحت پوشش خدمات حمایتی اداره بهزیستی قرار دارند.
نظر شما