علی نیکزاد ثمرین درباره معرفی مهرداد بذرپاش به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی به مجلس شورای اسلامی گفت: راهبرد نمایندگان در مجلس، کمک به حوزه مسکن و رفع موانع موجود جهت تحقق وعدهها و مطالبات این حوزه است. مسکن به عنوان یکی از کلیدیترین بخشهای اقتصادی کشور که لبه ارتباط مستقیم مردم با مجموعه حاکمیت هم محسوب میشود، امروز نیاز به تزریق و احیای توان و نیرو دارد.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی افزود: ساماندهی بخش مسکن مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری است و دولت بنا دارد با به کار گمارندن نیرویی جوان و دارای سوابق درخشان مدیریتی و افتخار فرزندی شهید، حرکتی جدی به این سمت و سو داشته باشد.
نیکزاد با ابراز خرسندی از معرفی فردی جوان، متخصص و دارای نگاهی راهبردی برای وزارتخانه استراتژیک راه و شهرسازی تصریح کرد: گزینه معرفی شده دولت برای تصدی وزارت راه و شهرسازی با نگاهی مبتنی بر کارنامه موفق او، در صورت حمایتهای دولت و مجلس توفیقات قابل قبولی خواهد داشت. البته مجلس هم تلاش خود را برای تسهیل فرایندها جهت تحقق اهداف و برنامههای این وزارتخانه به کار خواهد گرفت.
وی تاکید کرد: بحثهای مختلفی در حوزه مسکن نیاز به اقدامات فوری و عاجل دارند. نوسازی بافتهای فرسوده، کمک به توسعه و بهسازی مسکن روستایی و اقداماتی در جهت کاهش قیمت تمام شده مسکن که با راهکارهای فی مابین مجلس و دولت و البته بهره گیری از نگاه کارشناسان و متخصصان امر قابلیت تحقق دارد، از جمله این اقدامات است.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی به رفع دغدغه مسکن از شعاری بودن به عینیت بخشی آن تاکید کرد و گفت: در این حوزه باید از افعال حال استفاده کنیم و به جای وعده باید به انجام شد برسیم.
نیکزاد با اشاره به ضرورتهای غیرقابل اغماض برای رفع نیاز مردم به مسکن یادآور شد: تحقق این برنامهها ضمن جدیت وزیر پیشنهادی و مجموعه وزارتخانه راه و شهرسازی، نیازمند عزمی ملی با نگاهی هم افزا و متناظر به همیاری همه قوا و دستگاههاست.
وی تاکید کرد: بر اساس اسناد توسعهای کشور، بنا بوده در حوزههای چهارگانه هوایی، ریلی، دریایی و زمینی تبدیل به هاب منطقه شده و مدلی برای سایرین باشیم که بهرغم همه سختیهایی که در این راستا وجود دارد، توسعه کریدورهای ارتباطی کشور به جهت ایفای نقش ژئوپلیتیک ایران عزیز در مناسبات منطقهای از اولویتهای مهم این وزارتخانه است.
نیکزاد خاطرنشان کرد: امروز حوزه راه با محورهای چهارگانه ای که اشاره شد، میتوانند در تغییر مولفههای قدرت کشورها و مدلهای دیپلماسی و نقش آفرینی آنها نقشی بی بدیل ایفا کنند.
نظر شما