حمیدرضا خان محمدی در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره استانداردسازی وسایل گرمایشی مدارس اظهارکرد: آیین نامه و دستورالعمل اجرایی بحث راهاندازی وسایل گرمایشی در مناطق را ماه گذشته ابلاغ کردیم.
وی افزود: همچنین مبلغ ۷۲۵ میلیارد تومان هم به مناطق برای مناسب و استانداردسازی تجهیزات گرمایشی توزیع کردیم.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: با ورود موج سرما در کشور، اکنون در نقطه مطلوبی از نظر تجهیزات در مدارس قرار داریم.
خان محمدی یادآورشد: در هیچ کدام از کلاسهای درس بخاری چکهای نداریم و در هر منطقهای که علمک گاز رفته است، وسایل استاندارد گرمایشی نیز در کلاس گذاشتهایم.
وی تاکید کرد: تجهیزات غیر استاندارد در کلاسهای درس نداریم، حتی اگر در کلاسی از بخاری نفتی هم استفاده شود، این وسیله استاندارد است. با توجه به تخصیص مناسب و به موقع مبالغ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، موضوع ایمنی دانشآموزان در کلاسهای درس و وجود سیستم گرمایشی استاندارد و ایمن در تمامی فضاهای آموزشی از موضوعات حائز اهمیتی است که با ورود به فصلهای سرد سال در هر منطقه از کشور باید مورد توجه قرار گیرد.
بنابراین با توجه به ضوابط ایمنی و ممنوعیت وجود شعله مستقیم گاز در مدارس کشور، باید برنامهریزی برای برچیده شدن بخاریهای غیراستاندارد در مدارس انجام شود. براین اساس سازمان نوسازی مدارس پیشتر اعلام کرده بود که بخاری نفتی فقط در مدارسی وجود دارد که به گاز و برق دسترسی ندارند و چاره ای جز استفاده از این بخاری نیست.
همچنین در این راستا، خان محمدی سرپرست سازمان نوسازی مدارس اعلام کرد که از محل بند ب ماده ۶۵ قانون الحاق که مربوط به گاز است، مبلغ ۷۲۵ میلیارد تومان در اختیار سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برای تأمین و استانداردسازی سامانه گرمایشی و سرمایشی مدارس با اولویت مناطق کمبرخوردار قرار گرفته است.
به گفته وی، با شروع فصل سرد سال و همچنین فعالیت ۱۰۰ درصدی مدارس پس از وقفهای به علت شیوع ویروس کرونا، با اعتباراتی که بین استانهای کشور با شاخص «عدالت» توزیع خواهد شد، به سمت استانداردسازی سامانه گرمایشی مدارسی که از این طرح باقیمانده است، خواهیم رفت.
نظر شما