کسی از آنسوی مرزها برای ما آزادی و رفاه به ارمغان نخواهد آورد

اردبیل - ایرنا - سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دشمن به دنبال حذف استقلال و هویت ماست، گفت: ما در وطن و نظام خود صاحب ارج و قرب هستیم و پیشرفت کشور به تلاش من و شما بستگی دارد و هرگز کسی از آن سوی مرزها برای ما آزادی و رفاه به ارمغان نخواهد آورد.

به گزارش خبرنگار ایرنا اسماعیل چمنی روز چهارشنبه در آئین گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو طی سخنانی در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: درخشش دانشجو و دانشگاه در ایران، توجه جهانیان را جلب کرده است و همانگونه که ایرانیان از دیرباز مظهر اقتدار و عزت بوده اند، امروز نیز به حس وطن پرستی و ایران دوستی دانشگاهیان نیاز است.

وی با طرح این سوال که دشمن در کدام کشور دموکراسی ایجاد کرده که ایران دومین کشور باشد؟، گفت: من در حدود ۲۰ کشور زندگی و تحصیل کرده‌ام و دیده ام که همه کشورها محدودیت‌ها و چهارچوب‌هایی دارند و باید به کشور و ارزش‌های خود تعصب داشته باشیم و داشته‌های خود را قدر بدانیم.

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: آگاه باشیم که دشمن به دنبال نفت و حذف استقلال و هویت ماست و ما را به جان هم انداخته است. البته منکر مشکلات کشور نیستیم اما باید خودمان این مسائل و مشکلات را رفع کنیم و از دانشگاهیان در این راستا انتظار زیاد است.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های استان اردبیل نیز در این آئین گفت: دانشجویان، بهترین سرمایه‌های اجتماعی کشور و اغلب از نخبگان جامعه هستند و برای کشور و استان افتخار می‌آفرینند.

حجت الاسلام عبدالله حسنی افزود: ۷۰ سال قبل در ۱۶ آذر ماه، آقای نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا برای دریافت دکتری افتخاری از دانشگاه ایران به کشور ما دعوت شده بود اما دانشگاهیان نسبت به این امر اعتراض نشان دادند و رژیم، به سرکوب دانشجویان معترض دست زد و نتیجه آن سه شهید و چندین مجروح بود.

وی ادامه داد: فردای همان روز، متاسفانه دکتری افتخاری را به نیکسون دادند اما روز ۱۶ آذر به نماد استکبارستیزی ایران و بیداری دانشجویان تبدیل شد و سه ویژگی این روز و مناسبت، استقلال طلبی و استکبارستیزی و عدالت خواهی است.

او خطاب به دانشگاهیان گفت: نخبه بودن شما از برکت خون شهداست و دشمن قبل از انقلاب اسلامی به دانشگاه اجازه رشد و بالندگی نمی‌داد اما امروز دانشمندان هسته ای که برخی‌ها کمتر از سی سال دارند، برای کشور افتخارآفرینی می‌کنند.

در ادامه این آئین با اهدای هدایایی از دانشجویان پژوهشگر، نخبه و برتر رشته‌های علمی تجلیل به عمل آمد.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشته‌های مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایش‌های علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha