به گزارش خبرنگار ایرنا اسماعیل چمنی روز یکشنبه در همایش انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی در این مرکز دانشگاهی تصریح کرد: امروزه در کل دنیا و دانشگاههای بزرگ کشور، انجمنهای علمی جایگاه ویژهای یافته و از اهمیت فراوانی برخوردارند.
وی با بیان اینکه انجمنهای علمی نباید فقط به چاپ یک نشریه یا برگزاری یک کارگاه اکتفا کنند، افزود: این انجمنها میتوانند فعالیتهای فراتر از دانشگاه انجام دهند و رویکرد جدید دانشگاه محقق اردبیلی برگزاری دورههای مهارت آموزی نظیر تعمیرات موبایل و غیره برای دانشجویان است و این حرکت در برخی از انجمنهای علمی آغاز شده است.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: دانشجویان در کنار حرفه اصلی دانشگاهی خود حداقل یک حرفه دیگر را بیاموزند تا بعد از فارغ التحصیلی، دغدغه اشتغال نداشته باشند.
عباس فنی اصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این همایش گفت: انجمنهای علمی این دانشگاه طی چند سال اخیر جزو سه تا پنج انجمن دانشگاههای برتر کشور بوده و برای دانشگاه ما افتخار کسب کرده اند.
وی افزود: تمام مباحث علمی را نمیتوان در کلاسهای درس ارائه داد و انجمنهای علمی از جمله تشکلهای دانشجویی هستند که سعی دارد خلاءهای علمی دانشگاه و نیازهای دانشجویی را رفع کند و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از انجمن ها حمایت می کند.
در پایان این همایش یکروزه از دانشجویان فعال و برتر انجمنهای علمی دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شد.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
نظر شما