۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱
کد خبرنگار: 912
کد خبر: 84965371
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۰ نانوایی شهرستان کرمانشاه در شیفت شب فعال است

کرمانشاه- ایرنا- سرپرست فرمانداری کرمانشاه با بیان اینکه ۲۰ نانوایی در شهرستان کرمانشاه در شیفت شب مشغول به فعالیت است، گفت: در بازه زمانی ۲ ماهه این نانوایی‌ها تغییر خواهند کرد و درصدد هستیم بخشی از نانوایی‌های این طرح ثابت و تعدادی دیگر چرخشی باشد.

به گزارش روز جمعه ایرنا؛ «ابراهیم رحیمی‌زنگنه» در نشست شورای آرد و نان شهرستان کرمانشاه، با اشاره به گلایه شهروندان کرمانشاهی از وضعیت دسترسی به نان در کرمانشاه تصریح کرد: در گذشته بازه زمانی فعالیت نانوایی‌ها در کلانشهر کرمانشاه محدود و تا ساعت ۱۸ بود که این رویه سبب افزایش صف نانوایی‌ها شده بود و این وضعیت برای مردم قابل قبول نبود.

وی اضافه کرد: نانوایی‌های منتخب در محلات کرمانشاه پس از ساعت ۱۸ تا ساعت ۲۴ در شش ماهه نخست و تا ساعت ۲۲ در شش ماهه دوم فعال هستند تا نان تازه در مدت زمان بیشتری در دسترسی مردم باشد.

او برخی از معیارهای فعالیت ثابت نانوایی‌ها در طرح پخت نان شبانه را کیفیت نان، نبود تخلف در پرونده نانوایی و در مسیر تردد مردم واقع شدن نانوایی بیان کرد و گفت: فهرست نانوایی‌ها فعال در این طرح به اطلاع عموم مردم رسیده است و مردم کرمانشاه نیز می‌توانند پیشنهادات خود را برای اجرای بهتر این طرح به اطلاع فرماندار برسانند.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه از نظارت بر نحوه فعالیت نانوایی‌های حاضر در طرح پخت نان شبانه خبرداد و گفت: با توجه به افزایش سهمیه نانوایی‌های فعال در این طرح بازرسی‌ها توسط گروه بازرسان فرمانداری و براساس بررسی کارتخوان نانوایی انجام می‌شود.

رحیمی‌زنگنه در ادامه سخنانش اظهار داشت: نان به‌عنوان خوراک پایه و یکی از منابع اصلی الگوی تغذیه در ایران شناخته می‌شود و براین اساس کیفیت و وضعیت دسترسی به نان برای بسیاری از خانواده‌های کرمانشاهی اهمیت دارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه کارگروه شورای آرد و نان شهرستان چندین جلسه در فرمانداری کرمانشاه برای موضوعات کیفیت و وضعیت توزیع نان تاکنون برگزار کرده است بیان کرد: برای افزایش کیفیت پخت نان در کرمانشاه در مرحله نخست بازرسی از نانوایی در حال انجام است تا نان با کیفیت بهتری در اختیار مردم قرار گیرد.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به ملاحظه و بررسی موارد بهداشتی در این بازرسی‌ها خاطرنشان کرد: افزایش کیفیت نان از طریق نظارت بر نحوه پخت در نانوایی‌ها در حوزه عملکرد بازرسان سازمان‌های عضو شورای آرد و نان فرمانداری قرار دارد و بخش دیگر افزایش کیفیت نان وابسته به گندم تولیدی، آرد مصرفی و دستگاه‌های پخت نان است.

در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت، ۲ هزار و ۵۰ نانوایی فعال دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha