به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدامین ولیزاد عصر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در حاشیه آیین ارتقای دانشکده پرستاری میاندوآب به دانشکده علوم پزشکی اظهار کرد: با اتمام پروژههای بیمارستانی در یک تا سه سال آینده این تعداد به بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی افزایش مییابد.
وی افزود: هم اکنون چندین طرح بیمارستان در سطح استان در دست احداث است که ۲ بیمارستان در شهرهای اشنویه و نقده تا پایان امسال و یا سه ماهه نخست سال آینده به بهره برداری میرسند.
ولیزاد اضافه کرد: بیمارستانهای ۳۵۰ تختخوابی میاندوآب، مهاباد، پیرانشهر و شاهین دژ نیز در دست ساخت است و احداث بیمارستان ۹۶ تختی چایپاره نیز مصوب شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی ادامه داد: در مرکز استان نیز یک بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی مصوب شده و بیمارستانهای ۲۵۰ تختخوابی روانپزشکی و یک هزار تختخوابی هم در دست مطالعه است.
وی ابراز امیدواری کرد با بهرهبرداری از این واحدهای بیمارستانی در آذربایجان غربی میانگین سرانه تخت بیمارستانی در استان به متوسط کشوری برسد.
دکتر ولیزاد در خصوص راه اندازی دانشکده های علوم پزشکی در استان نیز گفت: هم کنون علاوه بر دانشکده مادر ارومیه، ۲ دانشکده دیگر شامل دانشکده مستقل خوی و دانشکده شهیدباکری میاندوآب فعال و برای سال ۱۴۰۲ دانشجو پذیرش میکنند.
وی با بیان اینکه ایجاد دانشکده های علوم پزشکی مصداق بارز عدالت آموزشی است، یادآور شد: چهارمین دانشکده علوم پزشکی استان نیز در شهرستان مهاباد در آینده دایر خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی گفت: در صورت فعال شدن این دانشکده ها، دغدغه بسیاری از دانشجویان برای ادامه تحصیل در شهر نزدیک به محل زندگی رفع خواهد شد و بسیاری از متخصصان و پزشکان نیز برای تدریس و کار به این منطقه خواهند آمد.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه میاندوآب در نقطه تلاقی سه استان کردستان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی قرار دارد و در مسیر کریدور شمال جنوب واقع شده، دایر شدن این دانشکده از اهمیت ویژهای برخوردار است.
ولیزاد یادآور شد: در دانشکده علوم پزشکی میاندوآب در هر ترم برای هر رشته ۲۰ تا ۳۰ دانشجو پذیرش خواهد شد و طی چند سال تعداد دانشجویان و به تبع آن اعضای هیات علمی افزایش پیدا میکند و در آینده بر تعداد رشتههای انی دانشکده از جمله رشته پزشکی افزوده میشود.
دولت سیزدهم برای عرصه سلامت اهمیت قایل شده است
فرماندار میاندوآب نیز گفت: وقتی دولت سیزدهم بر سر کار آمد، مراکز بیمارستانی به خاطر کرونا با کمبود دارو و انبارهای خالی از دارو مواجه بودند اما دولت مردمی برای عرصه سلامت جامعه اهمیت ویژهای قایل شد.
علی پیام اظهار کرد: دولت سیزدهم تمام تلاش خود برای ارتقای سلامت جامعه به کار گرفت و اکنون در شهرستانی مانند میاندوآب شاهد ارتقای دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی هستیم.
وی اضافه کرد: این امر محقق نمیشد مگر با حمایت رییس جمهور و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، که لازم است به نمایندگی از مردم میاندوآب از این حمایت و همراهی دولت سیزدهم قدردانی کنیم.
وی افزود: اکنون لازم است دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی برای دایر کردن رشته پزشکی در دانشکده میاندوآب تلاش کند و در این زمینه هم هر همکاری و مساعدتی که لازم باشد مسوولان انجام خواهند داد.
دانشکده پرستاری شهرستان میاندوآب در سال ۱۳۹۱ افتتاح و تا به امروز ۲۱۰ دانشجو در آن پذیرش شده که ۱۵۵ نفر فارغ التحصیل و ۵۵ دانشجو نیز همچنان مشغول به تحصیل هستند.
با موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز شنبه دانشکده پرستاری میاندوآب با راه اندازی سه دانشکده دیگر بهداشت، صنایع غذایی و فوریت های پزشکی به دانشکده علوم پزشکی ارتقا یافت و تا دایر شدن ساختمانی برای این دانشکده، کلاس های آن در یکی از ساختمان های دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب برپا میشود.
میاندوآب دارای ۲ بیمارستان بنامهای عباسی و فاطمهزهرا (س) با بیش از ۳۵۰ تخت فعال است.
میاندوآب با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع است و یکی از شهرهای بلوک درمانی جنوب این استان است.
نظر شما