تکمیل زنجیره پژوهش تا تولید فناوری و برنامه‌ریزی ورود به بازارهای جهانی 

تهران-ایرنا- رییس جهاددانشگاهی هم‌زمان با آغاز هفته پژوهش و برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فن بازار کشور با اشاره به اهمیت تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی گفت: جهاد دانشگاهی از جمله نهادهایی است که زنجیره کامل پژوهش تا تولید فناوری را به سرانجام رسانده و برای ورود به بازارهای بین‌المللی برنامه‌ریزی کرده است.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، هم‌زمان با آغاز هفته پژوهش، دهمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاه ایران ساخت و بیست و سومین دوره نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فن بازار کشور با حضور روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی روز گذشته (۱۹ آذر) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

جهاد دانشگاهی نیز حضور چشمگیری در این نمایشگاه دارد و دستاوردها و توانمندی‌های واحدهای مختلف این نهاد در حوزه‌ پژوهش و فناوری، تجاری‌سازی و اقتصاد دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده‌ شده است.

تکمیل زنجیره انجام پژوهش تا تولید فناوری و برنامه‌ریزی برای ورود به بازارهای بین‌المللی 


مسلمی نائینی رییس جهاد دانشگاهی در حاشیه بازدید از دستاوردهای این نهاد با بیان اینکه پروژه‌های پژوهشی زیادی سالانه با توجه به نیاز جامعه در جهاد دانشگاهی انجام می‌شود، افزود: فقط نتایج برخی از این پژوهش‌های شاخص در حوزه‌های فنی و مهندسی، پزشکی، کشاورزی و علوم انسانی در این نمایشگاه به نمایش درآمده است. با معرفی صحیح دستاوردها باید در کنار بازار داخلی به بازارهای بین‌المللی نیز ورود کنیم.

وی همچنین با اشاره به حضور سازمان تجاری‌سازی فناوری و پارک‌های علم و فناوری زیرمجموعه جهاد دانشگاهی در نمایشگاه فن بازار گفت: تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی اهمیت بسیاری دارد و امیدوارم معرفی دستاوردها در چنین نمایشگاه‌هایی گامی در مسیر آشنایی بیشتر با دستاوردهای این نهاد و تجاری‌سازی آنها باشد.

تکمیل زنجیره انجام پژوهش تا تولید فناوری و برنامه‌ریزی برای ورود به بازارهای بین‌المللی 



معرفی مهم‌ترین دستاوردهای پژوهش فناوری جهاددانشگاهی

امسال در غرفه جهاد دانشگاهی در بیست و سومین دوره نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فن بازار کشور ۱۶ پروژه و حوزه تخصصی جهاد دانشگاهی در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

از جمله این طرح‌ها می‌توان به مته‌های دندانه‌ای و الماسه بدنه ماتریکسی؛ فرآورش نفت خام؛ نمک‌زدایی از نفت خام به روش الکترواستاتیک؛ مواد شیمیایی پرمصرف صنعت نفت؛ الکتروپمپ‌های برقی درون‌چاهی نفت؛ لوله مغزی سیار و کلاف؛ بازوی بارگیری نفت خام؛ سیستم رانش و سامانه کنترل و نظارت قطار مترو؛ سیستم کنترل دور الکتروموتورهای ولتاژ متوسط؛ فرمولاسیون و تولید آفت‌کش‌های گیاهی برای کنترل آفات گلخانه‌ای سبزی و صیفی؛ تولید جنین منجمد از نژاد گاوهای شیری و گوشتی با خصوصیات برتر ژنتیکی؛ تولید چهار نوع بذر هیبرید سبزی و صیفی؛ شبکه ملی درمان ناباروری جهاددانشگاهی؛ شبکه ملی تشخیص و درمان سرطان پستان؛ مراکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته پزشکی و فعالیت‌های دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر در حوزه‌های تعارض منافع، مسایل اجتماعی، اسکان غیررسمی اشاره کرد.

در زمینه تجاری‌سازی نیز سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی بالغ‌ بر ۲۵ دستاورد مراکز رشد و شرکت‌های وابسته به این نهاد را معرفی کرده است. همچنین سه پارک علم و فناوری زیرمجموعه این نهاد (پارک علم و فناوری کرمانشاه؛ پارک علم و فناوری البرز و پارک ملی علم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی) حضور فعالی در نمایشگاه دارند و پیش‌بینی‌شده تا در کنار معرفی دستاوردها جلسات بازاریابی (B۲B) با حضور سرمایه‌گذاران در نمایشگاه برگزار شود.

تکمیل زنجیره انجام پژوهش تا تولید فناوری و برنامه‌ریزی برای ورود به بازارهای بین‌المللی 

به گزارش ایرنا، هفته پژوهش و فناوری از سال ٧٩ مرتب برگزار شده است. امسال این هفته از ١٢ تا ١٧ آذر ماه در سطح استانی برگزار شد و در هر استان یک دانشگاه با همکاری استانداری و بقیه نهادها مسئول برگزاری بودند.

این هفته در سطح ملی از ١٩ تا ٢۵ آذر برگزار می شود. روز ٢۵ آذر روز ملی پژوهش‌ است. امسال این هفته از ١٢ تا ١٧ آذر در سطح استانی برگزار شده و در هر استان یک دانشگاه با همکاری استانداری و بقیه نهادها مسئول برگزاری بوده است و در سطح ملی هم از ١٩ تا ٢۵ آذر برگزار می شود. روز ٢۵ آذر روز ملی پژوهش‌ است.

همزمان با این هفته امسال سه نمایشگاه برگزار می شود؛ بیست‌وسومین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار (که همه دانشگاه ها، موسسات تحقیقاتی و انجمن های علمی، دانشگاه آزاد و حتی معاونت های پژوهشی وزارت خانه ها در آن حضور دارند) دهمین دوره نمایشگاه ایران‌ساخت (که نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی است و معاونت علمی آن را برگزار می کند و برای هماهنگی بیشتر با وزارت علوم همزمان با نمایشگاه دستاوردهای پژوهش برگزار شده است) و چهارمین دوره نمایشگاه تستا (که نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی و از نمایشگاه های reverse pitch است، از سال ٩٧ شروع شده و دستگاه ها نیازهای فناورانه خودشان را در نمایشگاه مطرح می کنند) نمایشگاه ها در محل دائمی نمایشگاه های بین‌المللی تهران و همزمان با چند روز در هفته پژوهش (۱۹ تا ۲۲ آذر) برپا هستند.

اسامی روزهای هفته پژوهش

شنبه ١٩ آذر؛ جهاد تبیین و دستاوردهای علمی و فناوری

۲۰ آذر؛ مدرسه و آینده‌سازان خلاق

۲۱ آذر؛ علوم انسانی و علوم پایه - ارکان اقتصاد دانش‌بنیان

۲۲ آذر؛ دانشگاه، مبدا تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین

۲۳ آذر؛ پژوهش و فناوری، بنیان مرجعیت و دیپلماسی علمی

۲۴ آذر؛ دانشمندان و سرآمدان علم؛ پیشران پژوهش و فناوری

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha