۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۸
کد خبرنگار: 1022
کد خبر: 84967028
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

درمان ناباروری در گلستان نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است

گرگان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به فعالیت یک مرکز دولتی ناباروری در استان گفت: گسترش حمایت‌های این بخش به عنوان یک ضرورت برای تسهیل فرزندآوری و درمان ناباروری به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید گل‌فیروزی روز یکشنبه در نشست خبری با موضوع جوانی جمعیت افزود: تاکنون سرمایه‌گذاری زیادی در حوزه راه‌اندازی مرکز ناباوری در گلستان از سوی بخش خصوصی انجام نشده در حالی که استان مجاور شاهد مشارکت بخش خصوصی برای راه‌اندازی چند مرکز ناباروری است.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان پیگیر تجهیز و تامین نیروی انسانی مرکز دولتی ناباروری نهال استان است و طبق برنامه قرار است ۲ پزشک فوق تخصص نازایی به همراه کارشناسان در این مرکز مستقر شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به راه‌اندازی قرارگاه جوانی جمعیت در استان گفت: این طرح فرصت خوبی برای کاهش دغدغه حرکت کشور به سمت سالمندی جمعیت است.

وی از فعالان رسانه ای گلستان خواست این دانشگاه را در حوزه جوانی جمعیت با فرهنگ‌سازی و جهاد تبیین همراهی کنند.

درمان ناباروری در گلستان نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است

گل‌فیروزی ادامه داد: نرخ رشد جمعیت گلستان از متوسط کشوری بالاتر است ولی توازن شهرستانی در استان برقرار نیست که با برنامه‌ریزی انجام‌شده تا پنج سال آینده توازن رشد جمعیت در شهرستان‌های استان ایجاد خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان همچنین گفت: اجرای آزمایشی طرح حمایت از بیماران دیالیز در استان عملیاتی شده و بر مبنای آن از ظرفیت بخش خصوصی با پرداخت تعرفه دولتی برای درمان بیماران دیالیز استفاده می‌شود.

وی گفت: جذب نیروهای روزمزد دانشگاه علوم پزشکی گلستان منتظر موافقت و تصویب هیات امنای وزارتخانه است و در صورت تصویب، حقوق این نیروها از محل منابع دانشگاه علوم پزشکی استان تامین خواهد شد .

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در خصوص بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی شهر گنبدکاووس گفت: با تامین زمین برای ساخت این مرکز درمانی ، مشکل ساخت آن هم درآینده نزدیک حل خواهد شد.

فرصت ۲۰ ساله برای جوانی جمعیت در گلستان

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم در این جلسه گفت: فرصت ۲۰ سال جوانی جمعیت استان از سال ۱۴۰۰ آغاز شده که برنامه‌های مناسبی برای رسیدن به اهداف آن تدوین شده و در مرحله اجرا قرار دارد.

 عبدالرضا شفعی افزود: از سال قبل شتاب برای رفع چالش‌های پیش‌روی جوانی جمعیت از جمله رفع افزایش فاصله ازدواج با تولد فرزند اول (بیشتر چهار سال پس از ازدواج) و حذف فرهنگ تمایل به تک‌فرزندی و بدون فرزند با ارائه راهکار مناسب به ویژه سرمایه گذاری در فرهنگ سازی جامعه در دستور کار قرار گرفت.

وی تاکید کرد: با توجه به گذشت یک سال از گفتمان اجرای طرح جوانی جمعیت در کشور و اجرای قوانین مرتبط، نرخ رشد جمعیت گلستان در حال صعود است.

به گفته وی طی یکسال اخیر با بهره گیری از اجرای طرح مزبور نرخ رشد جمعیت گلستان از ۱.۹۹ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۲.۰۶ درصد در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

 وی خاطرنشان کرد: اگر درصد رشد جمعیت گلستان به ۲.۱ درصد برسد از بحران سالمندی جمعیت ( سیاه چاله جمعیتی ) عبور خواهیم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha