قیمت گوشت مرغ گرم در هرمزگان کاهش یافت

بندرعباس - ایرنا - معاون بهبود تولیدات‌ دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به افزایش گوشت مرغ گرم طی هفته‌های گذشته در بازار مصرف، گفت: با توجه به افزایش تولید گوشت مرغ در هرمزگان، این روزها قیمت مرغ گرم در بازار استان کاهش یافته است.

محمدجواد میرزاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا مصرف روزانه مرغ گرم در استان هرمزگان را به صورت میانگین ۱۰۰ تُن عنوان کرد و افزود: اکنون هرکیلوگرم گوشت مرغ گرم در بازار هرمزگان به قیمت ۵۶ هزار و ۹۰۰ تومان به فروش می‌رسد که بهترین زمان برای خرید مردم و ذخیره‌سازی این کالای اساسی است.

وی بیان داشت: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ تُن مرغ در انبارهای هرمزگان ذخیره‌سازی شده است و ماهانه نیز به طور میانگین بیش از سه هزار و ۵۰۰ تُن گوشت مرغ دراستان تولید می‌شود که بیش از نیاز بازار استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمامن جهادکشاورزی هرمزگان اظهارداشت: تقریبا ماهانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه و سالانه نزدیک به ۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان صورت می‎گیرد که درسال حدود ۴۱ هزار تُن تولید مرغ داریم.

میرزاده یادآورشد: با این شمار جوجه ریزی و با تلاش مرغداران اکنون تولید گوشت مرغ، مازاد بر نیاز استان هرمزگان است.

از ۳۲۲ مرغداری در سراسر هرمزگان، بیش از ۲۹۰ واحد مرغداری فعال است و بستک قطب تولید مرغ استان است.