به گزارش ایرنا، دکتر هومن قصری روز دوشنبه در چهاردهمین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی در سنندج، ضمن قدردانی از تلاش ادارات و سازمان های همکار برای تامین داروهای مورد نیاز در استان، افزود: این بازدیدها با هدف بهبود وضعیت کمبود آنتی بیوتیک های اطفال به عمل آمد و با هماهنگی های صورت گرفته مشکلات شناسایی شده، کاهش یا حذف شد.
وی با اشاره به پرداخت مساعدت های مالی به بیماران خاص، مزمن و سخت درمان از سوی دانشگاه، اضافه کرد: با توجه به ابلاغیه سازمان غذا و داروی کشور از ۱۶ آذر امسال، محل پرداخت این مساعدتها، سازمان بیمه سلامت خواهد بود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: موافقت اصولی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاسیس دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، آینده ای امیدبخش را در استان ترسیم می کند.
قصری ادامه داد: در آیندهای نزدیک با تاسیس و راهاندازی کارخانه سرم سازی در استان، شاهد تحول صنعت داروسازی استان و اشتغال زایی در این حوزه خواهیم بود.
در این جلسه، پس از بحث، بررسی و اظهار نظر حاضران، تصمیمات متناسب با بهبود وضعیت و رفع مشکلات احتمالی مرتبط با حوزه دارویی در استان اتخاذ شد.
سه هزار و ۲۸۰ دانشجو در ۴۳ رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما