استفاده از فناوری‌ نانوحباب ایرانی در ۲ مرغداری صنعتی

تهران - ایرنا - یک شرکت فناور ایرانی موفق به اجرا و راه‌اندازی سامانه «نانوحباب» در ۲ مرغداری تجاری گوشتی از نژاد راس شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، سامانه نانوحباب به ترتیب برای مرغداری‌هایی به ظرفیت ۵۰ هزار و ۱۰۰ هزار قطعه در شهر یزد راه‌اندازی شده است. استفاده از این فناوری در آب مورد استفاده طیور، علاوه‌بر کاهش میزان تلفات در کاهش ضریب تبدیل غذایی و افزایش شاخص تولید موثر است.

پیش از این، شرکت نانوفناوری سراج اثر فناوری نانوحباب را با همکاری موسسه تحقیقات دامی کشور و با انجام آزمایش‌های متعدد به صورت علمی در مرغ‌داری گوشتی به اثبات رسانده بود.

در حال حاضر استفاده از این فناوری در کشورهایی نظیر آلمان، هلند، هند، اندونزی و آمریکا به منظور پرورش انواع مرغ گوشتی و تخم گذار مورد استفاده قرار می‌گیرد و پیش‌بینی می‌شود در سال های آتی در ایران نیز در مرغداری‌ها رواج پیدا کند.

استفاده از فناوری‌ نانوحباب ایرانی در ۲ مرغداری صنعتی

براساس اعلام ستاد ویژه فناوری نانو معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ژنراتور نانوحباب‌ساز، محصولی فناورانه است که به منظور غنی‌ساز آب مورد استفاده در کشاورزی از اکسیژن محلول مورد استفاده قرار می‌گیرد.

افزایش سطح اکسیژن محلول به صورت نانویی، علاوه بر بهبود عملکرد ریشه گیاه در جذب بهتر و موثرتر مواد مغذی، اثر جدی در کاهش قابل توجه بیماری‌های قارچی ناحیه ریشه خواهد داشت.

محصول شرکت نانوفناوری سراج برای تولید انواع محصولات گلخانه‌ای نظیر توت‌فرنگی، خیار، کاهو، گوجه‌فرنگی و انواع گل‌های زینتی در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha