به گزارش ایرنا، رونی الشیخ امروز چهارشنبه در گفت و گو با روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، از اصلاحات مورد نظر «ایتامار بن گویر» وزیر پیشنهادی برای تصدی وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که دست وی را برای دخالت در امور پلیس باز می گذارد، انتقاد کرد.
وی تصریح کرد: تصمیم بن گویر، خطری بزرگ برای امنیت اسرائیلی ها است.
این مقام سابق پلیس رژیم صهیونیستی با بیان اینکه اگر در دوره وی چنین تصمیمی گرفته شده بود، استعفا می داد، افزود: تصمیمات بن گویر تحت تاثیر نگاه سیاسی او است و در حوزه تامین امنیت نتیجه عکس خواهد داد.
الشیخ، اعمال نگاه سیاسی در پلیس را عامل از دست رفتن اعتماد "اسرائیلی ها" و افزایش هرج و مرج در سرزمین های اشغالی ارزیابی کرد.
وی افزود: وقتی پلیس در اختیار یک حزب سیاسی قرار گیرد نتیجه آن افزایش خشونت و کاهش امنیت خواهد بود. در نتیجه، گروه های شبه نظامی امور را به دست خواهند گرفت و به هرکس مظنون شوند، شلیک می کنند و ما به این سمت حرکت می کنیم.
برپایه این گزارش، این مقام سابق پلیس رژیم صهیونیستی، سیاست های اعلامی بن گویر را عامل تحریک ساکنان فلسطینی در سرزمین های اشغالی علیه این رژیم ارزیابی کرد.
انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی اواسط آبان ماه گذشته برگزار شد که در آن اردوگاه سیاسی تحت رهبری نتنانیاهو با کسب ۶۴ کرسی بر اردوگاه رقیب خود متشکل از ائتلاف «یائیر لاپید» نخست وزیر پیشبرد امور و «بنی گانتس» وزیر جنگ کنونی رژیم صهیونیستی پیروز شد. ائتلاف لاپید و گانتس در این انتخابات ۵۱ کرسی را کسب کردند.
در پارلمان آینده رژیم اسرائیل که بیست و پنجمین دوره خواهد بود و نیز در ائتلاف حاکم آینده، بیشتر "کیپا" پوشان (یهودیان مذهبی که کلاهی به نام کیپا برسر میکنند) و بیشترین تعداد شهرک نشینان صهیونیست و تعداد بسیار کمی از زنان حضور خواهند داشت.
از نظر تعداد، بیش از نیمی از اعضای ائتلاف آتی، یهودیان دینی و حریدی (یهودیان ارتدوکس افراطی) خواهند بود که ۱۸ نفر از آنها در احزاب افراطی ارتدوکس «شاس» و یهودیت «تورات» عضویت دارند. همچنین ۱۲ نماینده حزب «صهیونیسم دینی» و سه تن از اعضا از حزب لیکود جزء مذهبیها هستند.
علاوه بر اینها، پنج نماینده یهودیان ارتدوکس در پارلمان هستند که در جرگه حزب «اردوگاه رسمی» به رهبری گانتس قرار دارند و یک خاخام اصلاح گرا از حزب کارگر نیز در میان اعضای پارلمان جدید وجود دارد. به استثنای ۱۰ عضو پارلمان در دو لیست عربی جبهه متحد دموکرات برای صلح و برابری (حداش) و جنبش عرب برای تغییر (تعل)، هیچ عضو عرب دیگری در پارلمان وجود ندارد.
به عقیده تحلیلگران سیاسی، حضور راست افراطی و احزاب دینی صهیونیستی و حریدی در قدرت از یک سو باعث خواهد شد که ائتلاف حاکم آینده به ریاست نتانیاهو رویکرد و سیاستهای بسیار افراطی و فاشیستی را علیه فلسطینیها در داخل سرزمینهای اشغالی و در کرانه باختری و قدس و نوار غزه در پیش بگیرد و از سوی دیگر، سطح تنشها در منطقه را افزایش دهد. سیطره این احزاب همچنین به شکاف و اختلاف درون خود در ساختار رژیم صهیونیستی نیز به شدت دامن خواهد زد.
نظر شما