به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مشتری روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: ۲۶ میلیارد تومان از این میزان اعتبار برای اجرای طرح های راهسازی فرعی و ۱۰ میلیارد تومان برای نقاط پرتصادف هزینه می شود.
وی تصریح کرد: در مجموع ۲۱۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر رییس جمهور برای حذف و برچیدن نقاط پرتصادف در جاده های استان مصوب شد که ۱۰ میلیارد آن تخصیص و ۱۵ میلیارد تومان نیز از محل مشارکت اجتماعی و وزارت نفت تامین می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در سفر دولت به استان ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه های مختلف در راه های روستایی و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای اقدامات در محورهای فرعی استان مصوب شد.
برچیده شدن ۶۰ نقطه پرتصادف
مشتری در بخش دیگر سخنان خود گفت: در استان ۹۶ نقطه پرتصادف در جاده های استان شناسایی شده است که تاکنون ۶۰ نقطه از این تعداد برچیده و اقدامات اصلاحی بر آن انجام شده است و حذف باقی نقاط هم در دست اجرا است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: برای حذف ۳۰ نقطه پرتصادف جاده های استان ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی در بخش دیگر سخنان خود به طرح زمستانه راهداری اشاره کرد و گفت: این طرح از امروز آغاز شده است و راهداران تا ۲۰ اسفند در قالب این طرح به مسافران عبوری از استان خدمات می دهند.
مشتری اظهار داشت: ۲۵ راهدارخانه شامل ۱۷ راهدارخانه ثابت و هشت راهدارخانه فصلی در این استان برای خدمات رسانی در طرح زمستانی آمادگی دارند.
وی گفت: در طرح زمستانه راهداری، ۲۵۴ نفر راهدار مشارکت دارند همچنین ۴۶ دستگاه ماشین آلات سبک، ۱۰۸ دستگاه ماشین آلات سنگین و ۱۱۳ دستگاه ماشین آلات نیمه سنگین راهداری زمستانی در این طرح به کار گرفته می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی افزود: با توجه به شروع فصل سرما و بارندگیها، تمهیدات لازم برای راهداری زمستانی اندیشیده و ماشینآلات و تجهیزات راهداری بازسازی شده است.
ساخت ۲۲ دستگاه پُل در محورهای روستایی
مشتری درباره ساخت پل در محورهای روستایی استان اظهار داشت: یکی از مشکلات روستاییان، وقوع سیل در رودخانه ها و مسدود شدن جاده ها است در این باره پس از سیل های سال ۹۸، ساخت ۲۲ دستگاه پل در این مسیرها در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: تاکنون شماری از پل ها به بهره برداری رسیده و ساخت هفت دستگاه پل در مسیر های روستایی استان در دست انجام است و با بهره برداری از این پل ها دغدغه روستاییان در زمینه قطع ارتباط راه ها کاسته می شود.
طول راه های خراسان شمالی بدون احتساب راه های روستایی، یکهزار و ۳۴۳ کیلومتر است که ۱.۵۴ درصد از راه های کشور را به خود اختصاص داده است.
اکنون ۱۶۶ کیلومتر بزرگراه، ۴۳۲ کیلومتر راه اصلی و ۷۴۵ کیلومتر راه فرعی در این استان وجود دارد.
طول راه های روستایی استان هم چهار هزار و ۶۵۴ کیلومتر است که ۳.۶ درصد از راه های روستایی کشور را دارد و در رتبه ۱۳ استان های کشور قرار گرفته است.
طول راه های شریانی استان هم ۶۳۷ کیلومتر است که ۱.۸ از راه های شریانی کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما