به گزارش ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» روز یکشنبه در نخستین پیش کنگره بین المللی آیت الله العظمی آقا ضیا الدین عراقی(اراکی) در استانداری مرکزی، افزود: این استان زادگاه ۲۵ درصد مشاهیر کشور بوده که سرآمد تمامی آنها امام خمینی(ره) است که شخصیت والای ایشان با تمام مشاهیر و مفاخر کشور برابری می کند.
وی ادامه داد: استان مرکزی، سرزمین عالم خیز و فرهنگی است که باید از ظرفیتهای علمی این خطه در جهت تقویت علوم اسلامی به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
استاندار مرکزی اظهار کرد: انسان زنده ۲ شاکله جسمی و ظاهری و شاکله معنوی و درونی دارد که به شاکله معنوی در کنار شاکله جسمی شخصیت گفته می شود.
مخلص الائمه افزود: در خصوص جامعه که موجودیت انسانی زنده است به شاکله معنوی آن هویت گفته می شود و اگر به شاکله جسمی آن آسیب وارد شود تا زمانی که هویت جامعه برقرار است آن جامعه زنده و مقتدر است.
وی ادامه داد: اگر شاکله هویتی یک جامعه گرفته شود آن جامعه آسیب پذیر و قابل انحلال است.
استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: توجه به مولفه هویتی و موجودیت جامعه از جمله مولفه های مهم پیشرفت و توسعه جامعه است و تا هویت نباشد پیشرفت صورت نمی گیرد.
مخلص الائمه افزود: بر این اساس حسب فرمایشات مقام معظم رهبری تدوین و نظام مند کردن ساختار هویتی استان مرکزی در دستور کار قرار دارد.
وی اظهار داشت: حوزه علمیه اراک که به فرموده رهبر معظم انقلاب مادر حوزه علمیه قم است و شاکله اصلی شخصیت امام (ره) در حوزه علمیه این شهر شکل گرفته است.
مخلص الائمه افزود: تدوین ساختار نظامند و هویتی استان مرکزی با کمک اهل علم و اندیشه در دستور کار قرار دارد که بهرهگیری از ظرفیتهای بزرگی همچون حوزه علمیه اراک در این مهم برنامهریزی شده است.
سرزمین آفتاب مرکز جهان تشیع است
استاد درس خارج حوزه علمیه قم گفت: بسیاری از علمای بزرگ مذهب مقدس تشیع از جمله امام خمینی(ره)، آقاضیاالدین اراکی، آیت الله العظمی اراکی در استان مرکزی متولد و پرورش یافتهاند و از این رو میتوان این استان که به سرزمین آفتاب مشهور است را مرکز جهان تشیع عنوان کرد.
آیت الله سید «محمدرضا علمالهدی» افزود: منطقه ای که بزرگان دین و جهان تشیع از آن برخواسته اند عراق عجم بوده که نام قدیم استان مرکزی است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: قرآن کریم تمام خصوصیات تورات و انجیل را داشته و با وجود قرآن نیازی به این کتاب ها نیست.
آیت الله علمالهدی ادامه داد: اگر می خواهیم شرق و غرب متحیر شوند، استوانه قرآن و عتریت را باید حفظ کنیم.
آقاضیاالدین فرزند آخوند ملامحمد کبیر عراقی (اراکی ) در سال ۱۲۷۸ هجری قمری در محله حصار سلطان آباد(اراک) متولد و در ۲۸ ذی القعده سال ۱۳۶۱ هجری قمری از دنیا رفت و در باب سلطانی صحن امیرالمومنین (ع) در نجف به خاک سپرده شد.
نظر شما