به گزارش ایرنا، سید علی منیری روز یک شنبه در حاشیه آغاز به کار نخستین دوره آموزشی فرماندهان تیمهای سحر استان های فارس، یزد، کرمان، هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری در بوشهر در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: مهمترین کارکرد تیم های تخصصی سفیران حمایتهای روانی، کمک به التیام مشکلات روحی، روانی و اجتماعی و بازتوانی افرادی است که در وقایع طبیعی و غیر طبیعی دچار آسیب می شوند.
وی افزود: اگر چه همه دوره های سنی آسیب دیده در بالایای طبیعی و غیر طبیعی مشمول این طرح می شوند اما بیش ترین تمرکز این تیم ها بر روی رده های سنی کودک و نوجوان است.
معاون دانشجویی و جوانان جمعیت هلال احمر تصریح کرد: این تیم ها، اقدامات ماندگاری در زمان همه گیری ویروس کرونا در کشور بر جای گذاشتند و در حادثه ای مانند متروپل و سیل امامزاده داوود نیز تلاش های وافری برای رفع مشکلات روحی و روانی افراد حادثه دیده انجام دادند.
منیری ادامه داد: از جمله دیگر گروه های هدف تیم های تخصصی سفیران حمایتهای روانی ( سحر)، می توان به بازماندگان از تحصیل، کودکان کار و افراد بدسرپرست اشاره کرد.
وی با اشاره به تجربه ۱۰ ساله این تیم های تخصصی، عنوان کرد: هسته اولیه این تیم ها، پس از زلزله ورزقان و با همکاری دانشجویان رشته های روانشناسی و مددکاران اجتماعی شکل گرفت و طی سه سال گذشته ساختاری جدید برای آن ایجاد شده است.
معاون دانشجویی و جوانان جمعیت هلال احمر یادآور شد: تیم های تخصصی سحر، بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت پس از هر گونه بالایای طبیعی و غیرطبیعی و بنا به صلاحدید فرماندهان این تیم ها، وارد فضای میدانی می شوند.
نظر شما