کاظم فلاحی دوست روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: برای راه اندازی بیمارستان صحرایی سیار در کهگیلویه و بویراحمد ، پنج دستگاه چادر ویژه در نظر گرفته شده است.
وی افزود : این چادرها که ظرفیت مناسبی برای خدمات رسانی به آسیب دیدگان در شرایط بحرانی و خدمات فوری بهداشتی و درمانی فراهم می کند با همکاری معاونت بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور در اختیار جمعیت هلال احمر استان قرار گرفته است.
به گفته فلاحی دوست برای فراگیری نحوه استفاده از این چادرها ،نخستین دوره آموزشی برپایی بیمارستان صحرایی سیار در شرایط اضطراری برای ۳۰ نفر از کارکنان امدادگر و داوطلب از هفت شهرستان استان به صورت تئوری و عملی برگزار شد.
فلاحی دوست اظهار کرد: این چادرها با زیربنای ۲۵۰ متر مربع ، مجهز به اتاق تریاژ ، اقدامات اولیه پزشکی با حضور پزشک عمومی، جراح، بیهوشی و تکنسین اتاق عمل، پرستار و طب اورژانس است .
وی ادامه داد: در صورت وقوع بلایا و سوانح پیش بینی نشده و نیاز به برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه محل وقوع حادثه ، با همکاری و مشارکت معاونت بهداشت درمان و توانبخشی هلال احمر و با حضور تیمهای برپایی سریع بیمارستان سیار و تیمهای بهداشت و درمان اضطراری برپا میشود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: جمعیت هلال احمر آمادگی دارد تا با ظرفیتسازی برای مقابله با حوادث و بحرانهای احتمالی استانی و منطقهای با جذب متقاضیان و داوطلبان رشتههای علوم بهداشت، پزشکی و پیراپزشکی، تیمهای خود را توسعه ببخشد و کسانی که متقاضی پیوستن به این تیمها هستند، میتوانند به معاونت بهداشت و درمان جمعیت هلال احمر استان مراجعه کنند.
نظر شما