به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمدرضا هاشمی شامگاه شنبه در نشست شورای راهبری وضعیت تصادفات رانندگی استان سمنان در سالن جلسات یادگار امام(ره) استانداری تاکید کرد: نقاط حادثهخیز در داخل شهرهای استان توسط شهرداری ها باید به صورت ویژه مورد بررسی و تا پایان سال ایمن سازی شود و به صفر برسد.
وی بیان کرد: مسیر طولانی راه های استان به همراه خستهکنندگی به دور از تنوع، رنگ و طبیعت یکی از عوامل موثر در تصافادت در راه های استان است.
استاندار سمنان با یادآوری اینکه مصوبات جلسات شورای ترافیک، کمیسیون ایمنی راه ها و شورای راهبری وضعیت تصادفات استان به صورت مستمر و ویژه تا نتیجه مطلوب پیگیری شود، گفت: در کنار جاده های اصلی استان و در نزدیکی روستاها و روستاهای هدف گردشگری استان تابلوهای اطلاعرسانی برای جذب مسافران به منظور ایجاد تنوع و رفع خستگی نصب شود.
استاندار سمنان ابراز داشت: در راستای ایجاد تنوع و رفع خستگی مسافران نیاز است تا استفاده از راهکارهای مناسب برای تشویق و ترغیب مسافران برای ورود به داخل شهرها در دستور کار قرار گیرد.
وی بر ساماندهی مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی از جمله استراحتگاه ها، نمازخانه ها، سرویس های بهداشتی، سوپر مارکت ها و رستورانها و غذاخوری ها تاکید و اضافه کرد: اقدامات فرهنگی، تبلیغی و اطلاع رسانی در راه های استان در راستای ایجاد تنوع و اعلانات هشداری برای کاهش خستگی مسافران و تصادفات به صورت مستمر انجام گیرد.
بر اساس اعلام پلیس راه استان سمنان، امسال تصادفهای منجر به فوت در محورهای مواصلاتی استان امسال نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافت.
بیش از ۶۰۰ کیلومتر از مسیر اصلی تهران- مشهد از استان سمنان عبور می کند و این استان محور ارتباطی مهم بین جادههای اصلی کشور در مسیر شرقی- غربی و شمالی- جنوبی محسوب می شود؛ به طوری که به گفته معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور در نشست اخیر شورای راهبردی تصادفات استان سمنان ۷۰ درصد تصادفات کشور در محور ارتباطی حرم به حرم رخ میدهد که بخش مهمی از آن از استان سمنان عبور میکند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، بیش از هشت هزار و ۶۱۲ کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و بیش از یکهزار هزار کیلومتر راه روستایی در استان سمنان وجود دارد.
نظر شما