همه نیروگاه‌های برق استانهای سه گانه خراسان سوخت مایع می سوزانند

مشهد- ایرنا- معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: هم اکنون گاز نیروگاه های سه استان خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی قطع شده است و همه آنها سوخت مایع می سوزانند.

مهدی علومی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۶ نیروگاه سه استان خراسان گازوئیل مصرف می کنند و فقط نیروگاه توس مشهد مازوت مصرف کرده است.

وی اضافه کرد:به دلیل سرمای هوا و کمبود گاز در سراسر کشور، گاز نیروگاه های برق قطع شده است و آنها باید از سوخت دوم یعنی مازوت یا گازوئیل استفاده کنند.

معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: فعلا مخازن سوخت دوم نیروگاه ها تکمیل بوده و مشکلی در تامین این سوخت ندارند.

علومی اضافه کرد: نیروگاه توس به دلیل ساختارش ناچار به مازوت سوزی است و مخازن آن براساس مازوت طراحی شده است و قابلیت این که سوخت دیگری بسوزاند ندارد.

به گفته وی نیروگاه های خراسان در صورتی که سوخت آنها تامین شود مشکلی در تولید برق ندارند.

معاون شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: در صورتی که هوا سرد نشود، معمولا گاز نیروگاه ها قطع نمی شود، پارسال تا آذرماه همه مخازن نیروگاه ها از سوخت جایگزین پر شد و امسال هم تلاش شد که سوخت دوم مخازن کامل شود.

علومی افزود: نیروگاه های منصوبه خراسان سه هزار و ۹۲۸ مگاوات تولید برق دارند که با اتمام ساخت سه نیروگاه ابن یمین در سبزوار، راشد در تربت حیدریه و توسعه نیروگاه فردوسی مشهد ۳۶۰ مگاوات برق به ظرفیت تولید برق در منطقه خراسان اضافه می شود.

به گزارش ایرنا معاون شرکت برق منطقه ای خراسان در حالی از مازوت سوزی نیروگاه توس مشهد خبر می دهد که در آبان سال ۱۳۹۸ دادیار حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی اعلام کرده بود: در راستای صیانت از حقوق عامه در نشستی با حضور مسوولین دستگاه‌های مرتبط در تهران مصرف مازوت در نیروگاه توس مشهد حذف و سوخت پاک (گاز) جایگزین آن شد.

نیروگاه حرارتی توس در کیلومتر ۱۲ جاده مشهد - چناران یکی از نیروگاه‌های کشور از نوع حرارتی با ظرفیت تولید ۶۰۰ مگاوات برق است که از سه نوع سوخت مازوت، گازوییل و گاز استفاده می‌کند و تنها نیروگاه مازوت سوز در این استان است.

طبق اعلام کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی سوخت مازوت این نیروگاه در مجاورت مشهد به تنهایی معادل کل منابع آلاینده متحرک در این کلانشهر تولید آلایندگی داشته ضمن اینکه استفاده از این نوع سوخت در نیروگاه مورد تایید سازمان ملی استاندارد نبوده و از طرفی این نیروگاه در محدوده حریم شهر و مناطق مسکونی واقع شده و آلایندگی آن اثر مستقیم بر زندگی شهروندان دارد.

شرکت برق منطقه ای خراسان، استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی را زیرپوشش دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha