یاسر رهبردین روز چهارشنبه در جریان بازدید خبرنگاران از طرح انتقال آب از سد کانی سب به دریاچه ارومیه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، اظهار کرد: تونل این خط انتقال حدود ۳۶ کیلومتر طول داشت که به دلیل برخی مشکلات فنی دچار تاخیر شد.
وی افزود: مشکلات این ۸۰۰ متر در سه شیفت کاری در حال رفع شدن می باشد که حدود ۶۰ درصد آن به اتمام رسیده است.
رهبردین ادامه داد: این ۸۰۰ متر در همان ۲ کیلومتری واقع است که در منطقه آبرفتی قرار داشت.
وی با اعلام اینکه اتمام این طرح هیچ مشکل اعتباری ندارد، گفت: تا پایان امسال این طرح به عنوان بزرگترین پروژه زیست محیطی انتقال آب کشور به بهره برداری خواهد رسید.
به گزارش ایرنا ،خبرنگاران آذربایجانغربی روز چهارشنبه از بزرگترین طرح زیست محیطی انتقال آب در کشور بازدید کردند تا از نزدیک در جریان طرح انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه قرار گیرند.
دولت سیزدهم در تلاش است تا برخلاف دورههای گذشته، افکار عمومی را در جریان دقیق طرحهای احیای دریاچه ارومیه قرار دهد که اعزام خبرنگاران به پیرانشهر برای بازدید از طرح ساخت تونل انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه در همین راستا است.
طرح تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه که از سال ۱۳۹۴ با اولین حرکت تیغههای TBM در کارگاه آغاز شد، در مراحل پایانی اجرا قرار دارد و این غول ۳۶ کیلومتری قرار است تا پایان امسال، امیدها را برای احیای دریاچه زیبای ارومیه زنده کند، هر چند سهم آن به اندازه ۳۰۰ تا ۶۰۰ میلیون مترمکعب است.
پس از سفر رییس جمهور به آذربایجان غربی در اواخر اردیبهشت امسال، یکی از دستورهای ویژهای دکتر رییسی، اتمام پروژههای حوضه احیای دریاچه ارومیه بود و در همین راستا پنجهزار میلیارد ریال اعتبار برای آن اختصاص یافت که به گفته دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه ۱۰۰ درصد آن اختصاص یافت.
نظر شما