ایجاد اشتغال برای یک‌هزار و ۶۵ نفر؛ رهاورد رونق تولید در مازندران

ساری - ایرنا - بیش از ۱۰ ماه پس از هفدهمین سفر استانی رئیس جمهور به مازندران و با ارجاع حدود ۱۵ هزار نامه مرتبط با دریافت تسهیلات، مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری از پرداخت ۷۵ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به صاحبان بنگاه‌های اقتصادی درخواست‌کننده از آیت‌الله رئیسی خبر می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دولت سیزدهم یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های کاری خود را شفاف‌سازی و پایش کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی راکد یا تعطیل کشور اعلام کرده و با دستور رئیس جمهور تلاش بر این است تا ظرفیت بلا استفاده حدود ۴۰ درصدی بخش تولید و صنعت احیا شود.

رییس جمهور هفتم شهریورماه ۱۴۰۰ در جلسه هیات دولت با اشاره به این‌که براساس گزارش‌های موجود حدود ۴۰ درصد از ظرفیت بخش تولید و صنعت معطل و بلا استفاده است، تاکید کرد: باید کارگروهی با حضور وزارتخانه‌های مربوطه اعم از صمت و اقتصاد ایجاد شود که ضمن پایش کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی و شهرک‌های صنعتی، ظرفیت‌های موجود اما تعطیل یا نیمه تعطیل را شناسایی و مشکلات موجود را برطرف کند و اینگونه اقدامات می‌تواند ضمن ایجاد اشتغال رونق تولید را نیز به همراه داشته باشد.

همچنین براساس آمار مسوولان پاسخگویی مطالبات مردمی در استانداری مازندران در سفر آیت الله سیدابراهیم رئیسی به مازندران ۵۷ هزار و ۳۳۷ مورد درخواست مردمی ثبت شد که از این تعداد ۱۴ هزار و ۹۹۵ مورد مربوط به دریافت تسهیلات بوده که از این بین دریافت تسهیلات قرض الحسنه، رونق تولید، کمک‌های مالی، وام خود اشتغالی و وام اشتغال پنج درخواست اول مردم استان از رئیس‌جمهور بود.

اکنون براساس آمار استانداری مازندران تمامی درخواست‌های مردمی در ارتباط با دریافت تسهیلات در قالب‌های مختلف به بانک‌های عامل استان ارجاع و حدود یکهزار میلیارد تومان اعتبار هم برای تحقق این مطالبات مردمی از رئیس جمهور در نظر گرفته شده است.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال گذشته ۹۵ واحد صنعتی راکد استان به چرخه تولید بازگشت که نتیجه اجرای این طرح ایجاد اشتغال برای یکهزار و ۶۵ نفر بوده است.

علیرضا یوسف نژاد ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون هم ۴۶ واحد صنعتی راکد در استان به چرخه تولید برگشت و طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است بازگشت به چرخه تولید به ۱۰۰ واحد افزایش یابد.

وی با بیان این که، از محل مصوبات سفر استانی رئیس جمهور به مازندران تاکنون ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای صنعتی استان پرداخت شده است، گفت: روند اعطای تسهیلات به بنگاه های اقتصادی استان در آینده هم ادامه خواهد یافت.

به گزارش ایرنا، در استان مازندران بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مورد پروانه جواز کسب صادراتی صادر شده است که ۸۰ هزار نفر در واحدهای صنعتی استان مشغول بکار هستند.

آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در هفدهمین سفر استانی دولت سیزدهم، روز جمعه ۲۰ اسفند وارد استان مازندران شد. بازدید از تعدادی طرح‌ اقتصادی و عمرانی و بازدیدهای سرزده، دیدار با اقشار مردم، دیدار با مجموعه کارشناسان ارشد محیط زیست و همچنین شرکت در شورای اداری استان در سفر یک‌روزه رئیس جمهور به مازندران برنامه‌ریزی شده بود.

نتیجه نخستین سفر هیات دولت سیزدهم به مازندران تصویب حدود ۱۷ هزار و ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه‌های مختلف بود که از این مبلغ حدود ۶۲۴ میلیارد تومان به صورت نقدی در مرحله اول اختصاص یافت.
استاندار مازندران در روز ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ با اعلام تشکیل ستاد ویژه پیگیری مصوبات سفر رییس جمهور به این استان، در حکمی حسین شاه‌پری را به عنوان مسوول ستاد و بازرس ویژه پیگیری منصوب کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha