به گزارش خبرنگار ایرنا غلامرضا منتظری روز پنجشنبه در نشست منطقهای نمایندگان مردمی اعتکاف و مدیران کل تبلیغات اسلامی ۱۱ استان شمالی و شمال شرقی کشور در گرگان اظهار کرد: برنامههای اعتکاف باید متناسب با اهداف و نیازهای نوجوانان و جوانان باشد و اگر الگوی ارائه شده برای روحیات جوانان سازگار نباشد قطعا تمایل برای حضور در اعتکاف نخواهند داشت.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: باید در زمان برگزاری مراسم اعتکاف، نیازسنجی و نظرسنجی انجام شود و این کارها در سالهای بعد مورد نظر قرار بگیرد.
منتظری افزود: تجارب موفق استانهای مختلف در برگزاری اعتکاف باید در اختیار مناطق دیگر قرار گیرد.
وی ادامه داد: افزایش اثرات مراسم معنوی و دینی اعتکاف نیازمند ترسیم الگوی جدید برای برگزاری بهتر این سنت پسندیده است.
وی گفت: گردآوری خاطرات معتکفین از نکات مهمی است که باید در نظر مسوولین و متولیان امر قرار بگیرد و همچنین کتابی در خصوص کمیت و کیفیت این آیین معنوی چاپ و نشر شود تا در جامعه اثرگذار باشد.
شکریان: تلاش کنیم این مراسمها به صورت مردمی برگزار شود
معاون هماهنگی امور استانهای سازمان تبلیغات اسلامی هم گفت: اعتکاف از سنتهای احیا شده امام راحل است و باید تلاش کنیم این مراسمها به صورت مردمی برگزار شود.
حجتالاسلام ناصر شکریان اظهار کرد: در کنار اهتمام به واگذاری مسوولیت برگزاری این مراسم به مردم، نهادهای متولی فرهنگ هم باید برای برپاداشتن بهتر اعتکاف برنامه ریزی کنند و توجه به اثرگذاری تربیتی آن را مورد توجه قرار دهند.
وی گفت: رسانهها در بسط و گسترش و فرهنگسازی اعتکاف میتواند نقش اساسی ایفا کنند.
مسسول ستاد مردمی اعتکاف گلستان هم با اشاره به اینکه مومنین در سه روز اعتکاف به خودسازی و نزدیک شدن به خداوند میاندیشند، گفت: مردم در حوزه معنویت قدمهای محکمتری بر میدارند و میتوانند پشتیبان محکمتری برای کشور باشند.
حجتالاسلام نورالله ولینژاد بیان کرد: یکی از ثمرات اعتکاف ترقی و نورانیت انسانیت است و میتواند آینده روشنی را به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه اعتکاف بهترین زمان برای اصلاح است و معتکفین از این فرصت نهایت استفاده را داشته باشند، افزود: رهبر معظم انقلاب نیز به اعتکاف و به ویژه حضور جوانان در این مراسم تاکید دارند و همه باید برای تحقق این هدف تلاش کنند.
نظر شما