به گزارش ایرنا، رسول هاشم کندی (شنبه) در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران اظهار کرد: برخی به دنبال اهداف خاصی هستند و در این راه با بیان مطالبی غیرواقعی سعی میکنند به اهداف خود برسند. موضوع تعلیق فدراسیون دوچرخه سواری صحیح نیست و واقعیت ندارد.
وی تصریح کرد: این که برخی بحث تعلیق دستمایه اهداف خود قرار میدهند، موضوعی است که صحت ندارد، آنها این امر را به رسانهها هم کشاندهاند اما منبعی برای آن اعلام نمیکنند. من به عنوان سرپرست فدراسیون اعلام میکنم هیج موردی در مورد تعلیق فدراسیون دوچرخهسواری وجود ندارد و این مطالب تنها با رسیدن به اهداف خاص اعلام میشود.
وی ادامه داد: آنهایی که به دنبال اهداف خاصی هستند، مطالبی را بازنشر میدهند که پیش از این بارها در مورد آن صحبت شده و نتایج آن هم معلوم است، الان مثل گذشته نیست که بگویند در کامپیوتر فدراسیون فضا نبود و نامهها و اطلاعات را پاک کردیم، خوشبختانه همه چیز موجود است و نباید اطلاعات غلط به مردم و جامعه بدهیم.
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری با اشاره به مشکلاتی که برای تایید اساسنامه فدراسیون به وجود آمده بود گفت: به دلیل پرونده دوپینگ سازمانیافتهای که در گذشته فدراسیون با آن مواجه بود، بیاعتمادی اتحادیه جهانی را داشتیم و حتی نامههای فدراسیون را هم جواب نمیدادند اما با شفاف سازی انجام شده و راستیآزمایی این مشکل حل شد و امروز رابطه و تعامل خوبی ما و اتحادیه جهانی دوچرخهسواری برقرار است.
وی افزود: رئیس وقت کمیته ملی المپیک به همراه وزیر ورزش پنجم تیرماه امسال دیداری با مسئولان اتحادیه جهانی در سوییس داشتند که بعد از آن اساسنامه فدراسیون تصویب شد اما همچنان رفتارهای تخریبی وجود دارد. بعد از تصویب اساسنامه ثبتنام از نامزدها را آغاز کردیم و فرآیند تأیید صلاحیتها هم زمانبر شد که این موضوع دست ما نبود اما از همان ابتدا هم اعلام کردیم آماده هستیم تا هر زمان که وزارت ورزش صلاح بداند انتخابات را برگزار کنیم.
او تاکید کرد: چرا فردی که از سوی اتحادیه جهانی محروم است، وارد این ماجرا شده و اگر اتحادیه جهانی از این ماجرا مطلع شود چه برخوردی خواهد کرد؟ این افراد برای آنکه به اهداف خود برسند هر کار میکنند. اشتباهاتی که در گذشته اتفاق افتاده هنوز بلای جان فدراسیون و دوچرخهسواری است. از ساختمان نیمه کاره گرفته تا بسیاری مسایل دیگر. حتی در این مدت نامهای جعل کردند و گفتند من نمیتوانم رئیس فدراسیون بشوم. طبق قانون مشکلی برای تصدی مسئولیت ندارم اما دوستان ماجرا را به شکل دیگری نشان میدهند تا به اهداف خود برسند.
هاشمکندی گفت: مگر می شود فردی که حدود یک سال و نیم دیگر بازنشست میشود در انتخابات شرکت کند. فدراسیون را با ۷ میلیارد تومان بدهی و ۲ مدال برنز تحویل گرفتم آن هم در شرایطی که خطر تعلیق فدراسیون را احاطه کرده بود اما امروز فدراسیونی را داریم که هم اساسنامهاش تصویب شده و هم ۲۳ مدال بینالمللی را در این مدت کسب کرده است.
انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری پنجم خرداد سال ۱۴۰۰ در حالی برگزار شد که محمود رشیدی با کسب ۲۷ رأی به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شد. ریاستی که با حواشی بسیاری از همان روزهای اول همراه بود. انتخاب رشیدی در انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری به دلیل عدم تأیید از سوی اتحادیه جهانی این رشته مورد تأیید قرار نگرفت.
به همین دلیل محمود رشیدی، رئیس فدراسیون تنها پس از نزدیک به چهار ماه ریاست در این مجموعه، از سمت خود استعفا داد. به دنبال استعفای رشیدی، سیدحمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان اول مهر سال ۱۴۰۰ در حکمی رسول هاشم کندی اسدی را به عنوان سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری منصوب کرد.
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری در ادامه این نشست خبری آنلاین اظهار داشت: متاسفانه برای انتخابات فدراسیون بیش از حد حاشیه درست کردهاند و این درست نیست و از اخلاق به دور است. خوشبختانه مسئولان وزارت ورزش و سایر بخشها به دقت مسایل را رصد میکنند. نکته دیگر این است که ادعا میشود مهندسی انتخابات وجود دارد اما از زمانی که آمدم هیچکس را عزل و نصب نکردم و هر مدیری که تغییر کرده به این علت بود که دوره مسئولیتش به پایان رسیده است.
هاشم کندی در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: اینکه بروند و شناسنامه من را هم بررسی کنند دیگر شاهکار است که فقط از این دوستان بر می آید. صحبت من این است که باید اجازه بدهیم مجمع فدراسیون به عنوان بالاترین رکن فدراسیون در این خصوص تصمیمگیری کند و اینکه با جنجال و فرافکنی به دنبال اهداف خاص باشیم درست نیست. اگر فرصت خدمت بود تمام و کمال در محضر جامعه دوچرخهسواری خواهم بود و اگر قسمت هم نبود این امانت را به فرد اصلح دیگر میسپارم.
ثبت نام از داوطلبان احراز پست ریاست فدراسیون دوچرخهسواری انجام شده و پاسخ استعلام از مراجع نظارتی اعلام وصول شده و انتخابات این فدراسیون قرار است در تاریخ ۳۰ بهمن ماه برگزار شود.
نظر شما