به گزارش خبرنگار ایرنا سیدعبدالله طباطبایی روز شنبه در بازدید از پاسگاه یگان حفاظت از منابع طبیعی محدوده جنگل فندقلو نمین اظهار کرد: باید از ظرفیتهاو ابزارهای پیشرفته موجود در عرصه اطلاع رسانی برای نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی استفاده شود.
وی افزود: حسب اعلام متخصصان امر طبیعت بکر و بانک ژن طبیعی موجود در مناطق جنگلی استان اردبیل در سطح کشور نادر است و در این راستا استفاده از ظرفیت و حمایتهای قانونی تشکیلات قضایی استان در شورای حفظ حقوق بیتالمال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی برای حفظ منابع غنی جنگل و مبارزه با قاچاق محصولات جنگلی ضرورت دارد.
دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل خاطرنشان کرد: استفاده از فناوریهای نوین برای رصد محسوس و نامحسوس در طول شبانهروز از منطقه باید در راس برنامههای دستگاهها و ارگانهای ذیربط قرار بگیرد تا این امانت الهی با برنامهریزی دقیق ، احیا و توسعه یافته و با بهرهبرداری بدون خسارت از آنها صحیح و سالم تحویل نسلهای آتی شود.
وی گفت: مصوبه اجرای هر طرح اجرایی با هر کمیت و کیفیتی و متعلق به هر ارگانی در جنگل فندقلو باید به تایید شورای حفظ حقوق بیتالمال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی دادگستری استان برسد.
جنگل فندقلو نمین منطقه بدیع و زیبا که در دامنه ارتفاعات باغرو واقع شده، منطقهای جنگلی و مرتعی است، همه روزه به خصوص در ایام جمعه هر هفته پذیرای دوستداران طبیعت است و مردم منطقه و طبیعتگردان با حضور این تفرجگاه به تعطیلات گذرانی میپردازند.
منطقه جنگلی فندقلو که در ۳۰ کیلومتری شهرستان اردبیل و ۱۰ کیلومتری جنوب شهر نمین و در ابتدای شروع جنگلهای هیرکانی واقع شده، از جمله میراث ثبت شده طبیعی ایران در فهرست آثار طبیعی سازمان یونسکو به شمار می رود.
این منطقه زیبا با ۲۵ کیلومتر مربع وسعت، در همه فصول سال دارای جاذبه طبیعی بوده قابلیتی بسیار ممتاز برای طبیعت گردی دارد.
تلهکابین حیران ـ فندقلو، رویشگاه وسیعترین دشت گل بابونه و نیز بزرگترین رویشگاه طبیعی درختان فندق، سیب وحشی، آلوچه جنگلی، تمشک، زالزالک و توت فرنگی در دل این منطقه توریستی قرار گرفته است.
به علت رویش وسیع درختان فندق، این منطقه به جنگل فندقلو معروف شده است.
نظر شما