به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد شانیان روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، موضوع بازگرداندن واحدهای تعطیل به چرخه تولید در دستور کار قرار گرفت و تلاش شد با راهکارهای جدید زمینههای فعال شدن این واحدها فراهم شود.
وی اظهار داشت: در حوزه احیا واحدهای صنعتی در استان همدان ۵۰ واحد صنعتی در سال ۱۴۰۰ و ۳۰ واحد صنعتی نیز در سال ۱۴۰۱ به چرخه تولید بازگشته است.
شانیان ادامه داد: در حوزه واحدهای معدنی نیز، پارسال ۱۰ واحد معدنی و امسال هم۹ واحد راکد به چرخه تولید بازگشته است.
وی با اشاره به اینکه حوزه صنعت استان مسیر رو به رشدی دارد، بیان کرد: احیای واحدهای صنعتی، تنها بازگرداندن این واحدها به چرخه تولید نیست، بلکه فراهم کردن زمینههای رشد و ماندگاری در چرخه تولید را هم شامل می شود.
مدیرکل صمت همدان بیان کرد: جذب سرمایهگذار جدید، یکی از مواردی و برنامه های راهبردی است که در ستاد رفع موانع تولید در دستور کار جدی قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: در مجموع در طول ۲ سال گذشته در استان همدان ۱۰۰ واحد تولیدی، صنعتی و معدنی تعطیل به چرخه تولید بازگشته است و این تعداد تا پایان سال جاری به ۱۱۰ واحد خواهد رسید.
شانیان با اشاره به اینکه واگذاری تسهیلات روستایی در استان هشت برابر شده است، افزود: در ۹ ماهه امسال، میزان صادرات محصولات تولیدی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک به ۲ برابر شده است.
وی اظهار داشت: با احیاء واحدهای راکد، در سال گذشته ۶۵۴ شغل و امسال نیز ۳۷۵ شغل ایجاد شد.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان همدان گفت: در ارزیابی وزارتخانه برای حوزه احیاء واحدهای راکد، استان همدان عنوان دومین استان را در سطح کشور به دست آورده است.
وی با اشاره به اینکه ۱۸ ارگان در موضوع پویایی و احیا اقتصادی استان دخیل هستند، افزود: استان همدان فضای بسیار خوبی در حوزه صنعت دارد و با یک وفاق خاص، خیلی از واحدهای تولیدی به سمت پیشرفت و توسعه حرکت می کند.
شانیان تاکید کرد: سال آینده ۶ کلان پروژه در حوزه صنعت استان را در دست اقدام داریم و برای این پروژه ها موضوع آب و استفاده از پساب در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: عملیات اجرایی و راه اندازی پتروشیمی ابن سینا نیز از سال ۱۴۰۲ آغاز میشود.
معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان نیز گفت: هر سال واحدهای تولیدی در این استان پایش می شوند و اگر واحدی دارای مشکل باشد شناسایی و برای رفع موانع آن اقدام می شود.
حمید بهزادی با بیان اینکه نسبت صدور پروانهها به صدور جواز ۱۰ درصد است، افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی از طریق استیجار میتواند در اختیار واحد دیگر قرار بگیرد و واحد راکد به چرخه تولید بازگردد.
وی تاکید کرد: مجموعه صنعتی استان به سمتی حرکت میکند تا صنایع به سمت صنایع کم آب بر حرکت کند.
بهزادی تصریح کرد: پتروشیمی هگمتانه پیوی.سی با درجه پزشکی تولید میکند و اکنون با مشکل کمبود مواد اولیه مواجه است که مجوز واردات گاز وی.سی.ام برای آن صادر شده است.
وی ادامه داد: ظرفیت تولید گرانول این پتروشیمی از ۹ هزار تن به ۲۷ هزار تن افزایش یافته است.
نظر شما