۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۰۶
کد خبر: 84993646
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

صنوف فنی سینما باید از پرداخت مالیات معاف شوند

تهران- ایرنا- معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی گفت: همه سینماهای جهان و متخصصان فعال در آن از مالیات معاف هستند. اینجا هم باید همین اتفاق بیافتد و تمامی صنوف فنی سینما باید از پرداخت مالیات معاف شوند.

به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، قادر آشنا در نشست صمیمی مشترک معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی و مدیرکل توسعه زیر ساخت و فناوری‌های سینمایی و سمعی بصری با مدیران مراکز فنی پشتیبانی سراسر کشور که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد اظهار داشت: سینما به نظر بسیاری از افراد در روی پرده اتفاق می افتد در حالی که هنر-صنعت سینما فرآیندی است که در آن افراد زیادی نقش دارند.

وی همچنین به برگزاری نشست‌هایی با شهرداری، نمایندگان مجلس و تعدادی از مدیران ارشد اشاره و تاکید کرد: باید فرصت بیشتری برای بررسی ایجاد شودو ارتباط موثری با همه ارگان‌ها به وجود آید تا در سایه آن مشکلات برطرف شود.

آشنا گفت: یکی از مشکلات، فعالیت مراکز غیر مجاز است که باید برای آن فکری اساسی اندیشید.

معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی همچنین با اشاره به بهینه‌سازی سامانه‌های وزارت ارشاد خاطرنشان کرد: در زمان حاضر تسهیلات پرداختی از طرف سیستم بانکی کم است که با توجه به قیمت تمام شده خدمات فنی، این تسهیلات باید افزایش یابد.

وی به تغییر دیدگاه خود درباره مراکز فنی پشتیبانی نسبت به گذشته هم اشاره کرد و افزود: امیدوارم تا حدی که ضوابط، مقررات و قانون به ما اجازه می‌دهد، به موضوعات رسیدگی و مشکلات با همکاری و همیاری رئیس سازمان و دیگر مسولان فرهنگی کشور برطرف شود.

در ابتدای این نشست، مدیران مراکز فنی در خصوص مشکلات تولید فیلم و مسائل فنی اظهار نظر و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

صنوف فنی سینما باید از پرداخت مالیات معاف شوند

مباحثی چون صادرات، واردات و همکاری گمرک، وام‌های کم بهره، توجه به تولیدات داخلی و حمایت مادی و معنوی از آن، معافیت مالیاتی و همکاری شهرداری‌ها با دفاتر دارای کاربری غیراداری و فعال در مراکز مسکونی و برخورد با مراکز فعال بدون مجوز از جمله درخواست مدیران مراکز فنی در این جلسه بود.

در ادامه، مدیران عامل مراکز فنی پشتیبانی به بیان مشکلات و پیشنهادات خود در چارچوب بهینه‌سازی تولیدات پرداختند.

حامد فراجی مدیر عامل شرکت ونداد ایده پرداز پایدار گفت: ما تولیدکننده محصولات ایرانی هستیم و باید در بین مدیران این باور به‌وجود آید که اجناس ایرانی بسیار بهتر از اجناس خارجی است.

همچنین تعدادی از مراکز بر حمایت از طرح‌ها و نوآوری‌های خلاق و اختصاص پهنای باند بیشتر به مراکز فنی تاکید کردند.

حمید رضا کوهپایی مدیر عامل شرکت فوکوس فیلم نیز افزود: صفر تا صد اپلیکیشن فوکوس فیلم توسط متخصصان ایرانی تولید شده و توانایی این وجود دارد که در تمام مراحل تولید یک فیلم سینمایی به همه پروژه‌های حرفه‌ای خدمات خود را ارائه دهد.

علی صادقی نماینده شرکت ماشین‌های اداری بعثت هم گفت: باید پایگاهی در فضای حقیقی و مجازی وجود داشته باشد تا همه مراکز بتوانند در آن دستآوردهای خود را معرفی و با توانایی تمامی مراکز فنی نیز آشنا شوند.

همچنین تعدادی از مراکز به کم شدن تولیدات سینمایی و بالا رفتن هزینه‌های بخش‌های مختلف بویژه بخش‌های فنی پس از تولید، اشاره کردند.

امیرحسین سحرخیر مدیرعامل شرکت فرهنگی هنری روشنا فیلم هم با اشاره به عدم حمایت از مراکز رسمی اظهار کرد: در برگزاری جشنواره‌های مختلف فیلم همه کارهای لابراتواری به مراکز غیر مجاز سفارش داده می‌شود و عملا مراکز مجاز نمی‌توانند از مزایای مجوز خود بهره ببرند.

فریبا فرد شاهین نماینده موسسه فرهنگی هنری رسانه فکر فردا به ارزش افزوده مجوز مراکز فنی اشاره کرد و گفت: تعدادی از مراکز غیر مجاز در حال فعالیت بوده و بدون هیچ مزاحمتی کار می‌کنند در حالی که مراکز مجاز درگیر مسائل مختلفی از قبیل مالیات، بیمه، اماکن و غیره هستند.

وی بیان موضوع پرداخت تسهیلات به مراکز فنی و کم بودن رقم آن افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید شرایط ترخیص کالاهای وارداتی مراکز فنی در گمرک را فراهم کنند.

صنوف فنی سینما باید از پرداخت مالیات معاف شوند

فردشاهین در ادامه با اشاره به نرخ گذاری خدمات مراکز فنی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهرداری از فعالیت مراکز فنی در ساختمان‌های مسکونی ممانعت می‌کند؛ این در حالی است که تعدادی از مراکز از جمله مطب‌ها و دفاتر ثبت می‌توانند در منازل مسکونی فعالیت کنند.

نادر رضایی شوشتری مدیر عامل شرکت صدای امواج نوفه هم با اشاره به موضوع تشکیل اتحادیه صنف مراکز فنی پشتیبانی یادآوری کرد: در حال حاضر اتحادیه صنف مراکز فنی پشتیبانی از تعدادی از پیشکسوتان ماهر عرصه‌های فنی تشکیل شده و می‌تواند بعضی از وظایف دفتر توسعه زیر ساخت از جمله صدور و تمدید مجوز های دفاتر و نرخ گذاری خدمات فنی را عهده دار شود.

محمدرضا فیروزفر مدیر عامل شرکت پیروز گستر از دیگر حاضران این نشست تاکید کرد: لازم است با ارائه راهکارها و تصمیماتی‌ از اجازه اکران پروژه‌های بدهکار به مراکز فنی جلوگیری شود.

در ادامه تعدادی از مراکز به بیمه تجهیزات، هدفمند شدن تعرفه گمرکی، تشکیل مرجع رفرنس برای همه مراکز فنی به عنوان مهمترین موارد اشاره کردند.

همچنین محمدرضا طهمورث مدیر عامل شرکت طهمورث گفت: تعدادی از وسایل فنی برای تعمیر و به روز شدن به خارج از کشور ارسال می‌شود اما در گمرک به عنوان وسایل لوکس توقیف می‌شوند. برای این موضوع نیز باید راهکاری ارائه شود. بهره‌مندی از معافیت مالیاتی نیز از خواسته‌های مراکز فنی است.

نازنین مفخم مدیر عامل شرکت گیتی فیلم افزود: تربیت نیروی انسانی از مهمترین موضوعات در زمینه فعالیت فنی سینماست چرا که سینما صرفا تجهیزات نیست و تکنسین سینما هم از موارد مهم در این راستا است. در حال حاضر در این زمینه مشکلات زیادی وجود دارد . باید فکری به حال آن شود.

فریبرز نیک‌‍راد مدیر عامل شرکت طراحان صنعت رسانه نیک‌راد هم به کیفیت در زمینه مسائل فنی اشاره و تاکید کرد: باید تفاوتی مابین مرکزی که کار با کیفیت ارائه می دهد با مرکزی که برایش کیفیت مهم نیست، وجود داشته باشد بنابراین وزارت فرهنگ و ارشاد باید تسهیلات را به مراکز فنی بدهد نه تهیه کننده.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha