سرکنسول: ترکیه به توسعه گردشگری سلامت با تبریز علاقه‌مند است

تبریز-ایرنا- سرکنسول ترکیه در تبریز با اشاره به توانمندی‌های حوزه بهداشت و درمان آذربایجان‌شرقی، گفت: ما به گسترش همکاری‌ها در حوزه گردشگری سلامت با تبریز علاقه‌مند هستیم.

به گزارش ایرنا، چتین تانیر روز سه شنبه در نشست مشترک با رییس و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: توسعه گردشگری سلامت در گرو رقابتی بودن این عرصه است و این عرصه مهم زمینه و بسترهای لازم را برای همکاری های هر چه بیشتر بین دو کشور دوست و همسایه ایران و ترکیه فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی و دانشگاه علوم پزشکی تبریز اهمیت ویژه و منطقه ای در سطح ایران دارد، خواستار بسط و توسعه همکاری های بهداشتی، درمانی، علمی، آموزشی و تحقیقاتی بین دانشگاه های مختلف پزشکی ترکیه و تبریز شد.

تانیر با اشاره به مشترکات فرهنگی و دینی بین ایران و ترکیه، یادآور شد: با توجه به ویژگی های برجسته آذربایجان شرقی و به خصوص مراکز علمی این استان از جمله دانشگاه علوم پزشکی تبریز، توسعه همکاری های علمی بین دو کشور می تواند در توسعه علمی منطقه نیز تاثیرگذار باشد.

وی گفت: از سال ۲۰۱۹ تاکنون حدود ۲۰۰ نفر دانشجو از کشور ترکیه به ایران عزیمت کرده اند که این تعداد تنها ۳ نفر جذب دانشگاه علوم پزشکی شده و در رشته های مختلف این مجموعه به تحصیل خود ادامه می دهند که آمار بسیار پایینی به شمار می رود.

تانیر ابراز امیدواری کرد دانشجویان پس از فارغ التحصیلی و برگشت به کشور ترکیه، به عنوان پل ارتباطی برای تبادل اطلاعات علمی و گسترش فعالیت های پژوهشی و بهداشتی همچنان با ایران ادامه همکاری داشته و بلکه این همکاری ها روز به روز تقویت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این نشست با اشاره به اینکه این دانشگاه بعد از دانشگاه های تهران و شهید بهشتی در رتبه سوم کشوری قرار گرفته است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با فعالیت ۱۱ دانشکده، ۳۲ واحد آموزشی، بیش از ۲۰۰ رشته تحصیلی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی،۱۹ شبکه بهداشتی، ۲۹۸ مرکز بهداشتی و ۸۵۵ خانه بهداشت به عنوان یکی از دانشگاه های پیشرو در کشور شناخته شده است.

بهمن نقی پور با اشاره به جایگاه ویژه اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز در عرصه های بین المللی، یادآور شد: هم اکنون ۲۳ نفر از دانشمندان یک درصد برتر جهان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستند که رقم بسیار خوبی است.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه های مشترک فی مابین دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دانشگاه های علوم پزشکی ترکیه، ابراز امیدواری کرد سندها و قراردادهای همکاری علمی باعث گسترش فضای تعاملات و تبادلات علمی بین دو کشور شود.

نقی پور با اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای توسعه همکاری همه جانبه آموزشی، درمانی، تحقیقاتی و پژوهشی با دانشگاه های ترکیه، اظهار داشت: به منظور توسعه این همکاری ها تلاش می شود تا ضمن عمل به مفاد تفاهم نامه هایی که پیش از این منعقد شده است، تفاهم نامه های جدید نیز در راستای سیاست های آموزشی و درمانی مشترک تدوین شود.

وی از وزیر بهداشت و درمان ترکیه نیز برای حضور در ایران و دانشگاه علوم پزشکی تبریز دعوت به عمل آورد.

مسئول دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال غرب کشور مستقر در تبریز نیز گفت: تاکنون تفاهم نامه های زیادی بین دانشگاه های ایران و ترکیه امضاء شده است، اما برخی از این تفاهم نامه ها به صورت کامل عملیاتی و اجراء نشده که باید در ادامه همکاری ها تمرکز بر عملیاتی کردن تفاهم نامه های پیشین باشد.

توحید نجف زاده توسعه همکاری های علمی و تحقیقاتی بین دانشگاه های ایران و ترکیه را جوز اولویت های اصلی دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال غرب کشور دانست و ادامه داد: در این راستا هر آنچه در توان ما باشد انجام می دهیم.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.

۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha