عیسی کریمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:این کارگزاری ها در مناطق بوستان، زیلایی و ممبی به منظور بهبود امکان دسترسی ساکنان این مناطق دایر شده است.
وی بیان کرد:تا زمان حاضر ۲۸ هزار و ۱۰۰خانوار روستایی، عشایر و ساکن شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر استان برای بهره مندی از مزایای صندوق بیمه روستایی و عشایر در کارگزاری های کهگیلویه و بویراحمد نام نویسی کرده اند که شامل ۱۱۰ هزار نفر هستند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در زمان حاضر یکهزار و ۲۰۰ بیمه شده این صندوق مستمری ماهیانه دریافت می کنند.
وی عنوان کرد: مستمری بگیران مذکور بین یک میلیون تا ۲ ملیون و ۶۶۰ هزار تومان دریافت می کنند.
او توضیح داد: افرادی که با پرداخت ۱۰ سال حق بیمه از کارافتاده شده اند معادل ۱۰ روز و آنانی که ۲۰ سال بیمه پرداخت کرده اند معادل ۲۰ روز مستمری دریافت می کنند.
کریمی با اشاره به اینکه دولت به عنوان کارفرما ۷۰ درصد حق بیمه شدگان عضو صندوق را پرداخت می کند، اظهار کرد: افرادی که سن آنان ۱۸ تا ۵۰ سال است می توانند برای قرار گرفتن زیر پوشش خدمات صندوق بیمه روستایی و عشایری به فرمانداری ها، بخشداری ها و امور عشایر هر شهرستان مراجعه و از مزایای بازنشستگی، از کارافتادگی کلی و مستمری ماهیانه بهره مند شوند.
وی اظهار کرد: این افراد امسال با پرداخت سالیانه ۶۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می توانند ازیرپوشش صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری قرار گیرند.
کریمی پرداخت ۲ برابر سهم بیمه شده از سوی دولت، امکان نقل و انتقال سوابق بیمه شده به صندوق های بیمه گر و دریافت مستمری پیری پس از ۱۵سال پرداخت حق بیمه و داشتن ۶۵سال سن از ویژگیهای صندوق اجتماعی بیمه کشاورزان، عشایر و روستائیان اعلام کرد.
وی ابراز کرد: پیشگیری از مهاجرت روستائیان به شهر، کاهش اختلاف طبقاتی و بالابردن سطح زندگی روستائیان و عشایر، تامین امنیت اجتماعی از اهداف و دیگر از مزایای این صندوق است.
استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد دارای ۹ شهرستان، ۱۷ شهر و حدود یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه است.
نظر شما