موفقیت نهضت احیای واحدهای تولیدی راکد در استان بوشهر/ 84 واحد راکد بر مدار تولید

بوشهر - ایرنا - مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری بوشهر گفت: با همت ستاد تسهیل و رونق اقتصادی استان از اول سال تاکنون از ۲۹۰ واحد تولیدی اقتصادی راکد در این استان ۸۴ واحد با ظرفیت ۵۰۰ نفر اشتغال به چرخه تولید بازگشتند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رسول رستمی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سال گذشته نیز ۸۰ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشتند، اظهار کرد: در زمان حاضر ۱۱ درصد واحدهای تولیدی استان بوشهر راکد هستند؛ این رقم پائین‌ترین نرخ واحدهای راکد را در کشور نشان می‌دهد.

وی افزود: این در حالی است که تا پیش از دولت سیزدهم ۳۵ درصد واحدهای تولیدی استان بوشهر راکد بودند.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری بوشهر با اشاره به اینکه در زمینه شیلات و گردشگری هیچ واحد راکدی در استان بوشهر وجود ندارد اضافه کرد: در حوزه صنعت ۹۰ واحد راکد در استان وجود داشت که تاکنون ۲۱ واحد با مدار تولید بازگشته اند.

وی با بیان اینکه بیشترین واحدهای تولیدی راکد طیور در این استان به مدار تولید بازگردانده شده اند گفت: بیشترین واحدهای تولیدی راکد در این استان در بخش دام هستند که برای فعالیت به سرمایه در گردش نیاز دارند.

رستمی یادآور شد: همچنین در این مدت ۴۶۴ واحد تولیدی با اشتغال یک هزار و ۲۰۰ نفر در این استان افزایش ظرفیت تولید داشته‌اند.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری بوشهر افزود: در زمان حاضر تعداد واحدهای تحت تملک بانک‌های کشور یک هزار و ۷۰۰ واحد است این درحالی است که این رقم در استان بوشهر تنها ۱۲ واحد است.

موفقیت نهضت احیای واحدهای تولیدی راکد در استان بوشهر/ 84 واحد راکد بر مدار تولید

وی بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد تعداد واحدهای تحت تملک بانک‌ها و واحدهای راکد در استان بوشهر به نیم درصد این واحدها در کشور نیز نمی‌رسد.

رستمی اظهار کرد: از اول سال تاکنون ۴۲ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان بوشهر برگزار شده که این جلسه‌ها ۳۸۰ مصوبه داشته اند و ۷۰درصد این مصوبه‌ها اجرایی و مابقی در دست اقدام است.

وی گفت: عملیاتی شدن همه مصوبه هایی که قابلیت اجرایی دارند از سیاست‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان بوشهر است.

به گفته رستمی تمام تلاش مجموعه مدیریتی استان بوشهر در راستای افزایش تولید، اشتغال و بهبود و تامین مالی واحدهای اقتصادی است و در راستای سرعت بخشی در روند فعال سازی واحدهای اقتصادی راکد تلاش شده ستادهای شهرستان نیز برگزار و بعنوان یک الگو د رسطح کشور معرفی شود.

وی یادآو رشد: تلاش گسترده‌ای صورت گرفته تا منابع مالی پتروشیمی‌های استان بوشهر به بانک‌های استان منتقل شود چرا که اهمیت بسیار زیادی برای ما دارد.

رستمی افزایش منابع استان را یکی از دستاوردهای مهم برای این اقدام دانست و اضافه کرد: باید کنسرسیومی در استان تشکیل شود تا بخشی از منابع مورد نیاز آزادراه بوشهر- شیراز از طریق منابع بانکی تأمین شود.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری بوشهر به کاهش نرخ بیکاری در استان بوشهر اشاره کرد و افزود: از استان‌های برتر کشور در زمینه رفاه هستیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha