اختصاص ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی اردبیل قابل تحقق است

اردبیل-ایرنا- نماینده اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی اردبیل خبر داد و گفت: این اعتبارات بزودی برای تامین آب مطمئن اردبیل اختصاص داده می‌شود.

صدیف بدری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در صورت تخصیص به موقع این اعتبارات بخشی از مشکلات آبرسانی اردبیل مرتفع می‌شود.

وی با بیان اینکه کمبود آب مهم‌ترین چالش پیش‌روی استان اردبیل است، افزود: کم آبی یکی از مشکلات اساسی مردم استان به ویژه کشاورزان است و به منظور تأمین امنیت آبی استان و پیرو پیگیری‌های قبلی در دیدار با مسئولان برای امر آبرسانی اردبیل ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار اخذ شد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با یادآوری تلاش‌های انجام شده در مجلس دهم برای اخذ ردیف بودجه آبرسانی به شهر اردبیل گفت: در دیدار قبلی با مدیر عامل شرکت آبفای کشور اجرای تعهدات و تخصیص و پرداخت اعتبارات به طرح‌های آب و فاضلاب اردبیل، نمین، نیر و سرعین پیگیری شد.

بدری با اشاره به احداث مدول دوم تصفیه خانه اردبیل افزود: برای تامین آب آشامیدنی شهر اردبیل در درازمدت باید تدابیر اساسی اتخاذ شود و نمایندگان استان هم از مسئولان آب و فاضلاب کشور پیگیر تامین آب مطمئن برای شهر اردبیل خواهند شد.

وی ادامه داد: تأمین آب آشامیدنی، کشاورزی و صنعتی از سال‌های گذشته دغدغه مسئولان اردبیل بوده که در این میان اضافه برداشت از مخازن و آبخوان‌ها این مشکل را صدچندان کرده است.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با ابراز نگرانی از فرونشست دشت اردبیل اظهار کرد: نمایندگان استان آماده هرگونه همکاری با بخش آب برای تقویت برنامه‌های این حوزه هستند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در آینده نزدیک با حضور نمایندگان استان در مجلس و مدیران ارشد استان چالش‌های این حوزه مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: اگر برنامه‌ریزی میان‌مدت و بلندمدت در استفاده از منابع آب میان‌حوزه‌ای نداشته باشیم، نمی‌توانیم مشکلات و چالش‌های این بخش را درست و دقیق پیش‌بینی کرده و حل کنیم.

بدری تشدید خشکسالی در کشور را یکی از دغدغه‌های جدی برای تعیین راهکار مناسب در کم کردن آسیب‌ها در این زمینه برشمرد و خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی و آب آشامیدنی می‌توان از الگوهای جهانی در کنترل مصرف استفاده کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha