محمدرضا مردانی روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا در بوشهر بیان کرد: علاوه بر این ۲۶ هزار نفر از مدرسان دانشگاهی نیز در سازمان بسیج اساتید عضویت دارند.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ اندیشکده کاملاً تخصصی با حضور اساتید بسیجی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی شکل گرفته است، گفت: کمک به کارآمدی نظام حکمرانی شامل قوای سه گانه ، دستگاهها و نهادهای فعال از اولویتهای بسیج اساتید است.
مردانی ادامه داد: بعنوان مثال حلقههای اساتید بسیجی و اندیشکده های مرتبط با رشته های حقوقی و قضائی به قوه قضائیه برای تحقق حقوق عامه مردم، مطالبه از مسئولان برای کمک به رفع خلاهای حقوقی ، قانونی و پیاده شدن قوانین و بررسی علل و عوامل ناکارامدی قوانین کمک میکند.
رئیس سازمان بسیج اساتید افزود: اساتید بسیجی این سازمان در هر استان برای حل مسائل منطقه و زیست بوم خود به کمک نمایندگان مجلس میآیند و به دستگاههای اجرایی برای مساله شناسی و ارائه راهکار در سطوح محلی ، منطقهای و ملی یاری علمی میرسانند.
وی اضافه کرد: رصد نظام حکمرانی کشور و مطالبهگری از این نظام همواره از اولویتهای اساتید بسیجی کشور بوده است.
مردانی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در باب ضرورت کسب مرجعیت علمی در منطقه و جهان گفت: تقویت بنیه علمی و آموزشی کشور در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و حرکت به سوی تکوین تمدن نوین اسلامی از اساسیترین اولویتهای این سازمان است.
رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: از دیگر اولویتهای سازمان بسیج اساتید تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر در جبهه جهاد تبیین است که به ویژه در زمان حاضر اهمیت بسیار بالایی دارد.
وی افزود: در سه ماه گذشته بیش از ۲ هزار نشست تبیینی توسط اساتید بسیجی برگزار شده که به زعم بنده اقدام عظیمی در راستای روشنگری است و ما نتیجه ملموس آن را دریافت کرده ایم.
مردانی افزود: حضور در فضای مجازی و رسانه و تبیین چهره به چهره، اعزام اساتید به اردوهای پیشرفت و آشناسازی آنها با دستاوردها و ظرفیتهای بی بدیل کشور و برگزاری جلسات نقد و مناظره از مصادیق اقدامات بسیج اساتید در این راستا بوده است.
مردانی از تشکیل شورای هماهنگی بسیج دانشگاه با عضویت بسیج اساتید، دانشجویی و کارکنان خبر داد و گفت: در قالب این شورا تبیین و روشنگری در جامعه دانشگاهی به صورت یکپارچه برنامه ریزی و اجرا میشود.
رئیس بسیج اساتید کشور با بیان اینکه تخصص اعضای هیات علمی دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور میتواند در حل بسیاری از مسائل شهرها و روستاها راهگشا باشد، گفت: قرار شده در آیندهی نزدیک اساتید بسیجی به صورت نظاممند و با برنامه ریزی های دقیق (در جهت افزایش هرچه بیشتر بهرهوری) در اردوهای جهادی حضور یابند.
وی اعلام کرد: فراخوان نخستین جشنواره ملی شهید چمران از سوی سازمان بسیج اساتید آغاز شده که مرحله استانی آن بهمن و مرحله کشوری اسفندماه برگزار میشود و تاکنون بیش از ۱۰ هزار پژوهش علمی به این جشنواره ارسال شده است.
رئیس بسیج اساتید ادامه داد: تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ویژه در حوزه های علم و پژوهش، جریان سازی، ترویج و تعمیق گفتمان جهاد علمی، هم افزایی ظرفیتهای علمی کشور برای نیل به مرجعیت فکری و علمی، شناسایی اساتید و نخبگان علمی در تراز انقلاب اسلامی و نیز مشارکت حداکثری اساتید در کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی از اهداف این جشنواره است.
نظر شما