به گزارش ایرنا، حجتالاسلام «محمدطه مهری» عصر چهارشنبه در نشست شورای زکات استان مرکزی در اراک، افزود: بیش از ۹۰ درصد این منابع به امور معیشتی نیازمندان اختصاص مییابد و کمتر از ۱۰ درصد برای پروژههای عامالمنفعه هزینه میشود.
وی بیان کرد: در سال ۱۳۹۰ قانون زکات توسط مجلس شورای اسلامی مصوب شد اما ۱۱ سال این قانون کنار گذاشته شد و دولت سیزدهم در ۲ هفته گذشته آن را در هیات دولت تصویب کرد.
مدیرکل امور اجرایی زکات کشور ادامه داد: با تصویب این قانون، شورای زکات توسط هیات دولت، دستگاهها و سازمانها جدیتر دنبال میشود و ۱۱ وزارتخانه و نهاد در این شورا مسئولیت دارند.
حجتالاسلام مهری خاطرنشان کرد: زکات بازوی توانمند حاکمیت اسلامی است و همه باید در نهادینه کردن و ترویج این فریضه الهی تلاش کنند و در این راستا جشنوارههای تبلیغی، علمی و تبیینی در دستور کار جدی است.
وی گفت: تاکنون جشنوارههای ترویجی و علمی زکات در ۲۰ استان کشور برگزار شد که با استقبال قابل توجهای همراه بود، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیاد است و باید فرهنگسازی گسترده در این خصوص صورت گیرد.
مدیرکل امور اجرایی زکات کشور اضافه کرد: داشبورد مدیریتی زکات در راستای شفافسازی و مدیریت قوی و کارآمد تدوین شد و به زودی نهایی و در اختیار استانها قرار میگیرد.
نظر شما