استاندار کردستان: ارتقای شاخص‌های توسعه با همراهی جامعه علمی میسر است

سنندج- ایرنا- استاندار کردستان دانشگاه کردستان را از محورهای اصلی رشد استان دانست و گفت: ارتقای شاخص‌های توسعه جز با مداخله، مشارکت و همراعی جامعه علمی استان میسر نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز شنبه در آیین معارفه رئیس دانشگاه کردستان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سنندج اظهار کرد: در کارگروه‌های تخصصی از نگاه اساتید بهره‌مند هستیم و ۲ چهره علمی به عنوان معاونان استاندار انتخاب شده‌اند، چرا که استفاده از جامعه علمی جزو سیاست‌های دولت سیزدهم است.

وی به اختصاص ۱۶۱ میلیارد تومان اعتبار به دانشگاه کردستان در سفر رئیس جمهور به استان اشاره کرد و افزود: ۳۰ میلیارد تومان آن تاکنون تخصیص یافته است که نسبت به تخصیص دیگر بخش‌ها ۲ برابر است.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه تفاهم نامه‌ای با وزارت علوم برای تامین سهم بودجه‌ای دانشگاه کردستان امضا می‌شود، اضافه کرد: در چند ماه اخیر، شرکت‌های دانش بنیان پارک علم و فناوری از ۳۸ به ۴۹ شرکت افزایش یافته است که البته کافی نیست و باید بیشتر در این حوزه تلاش شود.

زارعی کوشا با بیان اینکه واحدهای فناور هم از ۱۲۰ به ۱۴۲ واحد رسیده است، ادامه داد: ساختمان پارک علم و فناوری استان با پنج هزار و ۶۰۰ مترمربع مساحت، آماده افتتاح در دهه فجر است.

وی یادآور شد: دانشکده علوم قرآنی از مصوبات رهبری در ۱۳ هکتار ساخته شده است که در اختیار پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان دارای قابلیت توسعه، قرار می گیرد.

استاندار کردستان، استان را دارای ظرفیت بالایی در حوزه علمی دانست و تاکید کرد: استان کردستان امسال رتبه اول طرح توسعه اکوسیستم نوآوری، جذب اعتبار و دستیار فناور را بدست آورده است.

در این آیین از خدمات رحمت صادقی تقدیر و حامد قادرزاده به عنوان سرپرست دانشگاه کردستان معرفی می‌شود.

بیشتر بخوانید

عدالت آموزشی و توسعه دانشگاهی در کردستان محقق شود

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha