۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۵۹
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 84998280
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

وزیر علوم: مخالف بومی‌گزینی هستم

۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۵۹
کد خبر: 84998280
وزیر علوم: مخالف بومی‌گزینی هستم

سنندج- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ایجاد عدالت آموزشی به نفع همه مناطق است چرا که مهاجرت به مرکز را کاهش می دهد، گفت: مخالف بومی‌گزینی هستم ولی باید در چارچوب قانون عمل کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در آیین معارفه رئیس دانشگاه کردستان در سنندج با بیان اینکه عدالت توزیع منابع مالی دانشگاه‌ها عملیاتی می شود، اظهار کرد: آیین نامه جذب نخبگان در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دست تصویب است تا خارج از فراخوان به عنوان عضو هیات علمی جذب دانشگاه شوند.

وی یادآور شد: برای اعضای هیات علمی جوان در پنج سال اول استخدامی به مدت سه سال ۶۰ میلیون تومان گرنت(وام بلاعوض) پرداخت می شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: پایه های تشویقی اعضای هیات علمی به ۶۰ ارتقا یافته و سالانه سه پایه تشویقی برای هر عضو ممکن است.

زلفی گل با بیان اینکه جذب استاد محور استعدادهای درخشان در دستور کار است، ادامه داد: جهش علمی در دانشگاه ها بر مبنای عملکرد، اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه مرجعیت علمی دانشگاه کردستان بسیار مطلوب است، اضافه کرد: وحدت ملی در گرو تعامل فرهنگی است و باید از ظرفیت واقفین و خیرین داخل و خارج از کشور در دانشگاه کردستان برای ساخت خوابگاه و دیگر امکانات استفاده شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: می توان از ظرفیت ماده ۱۳ دانش بنیان استفاده کرد که واحدهای تولیدی به جای مالیات می توانند در طرحهای علمی، پژوهشی و فیزیکی استفاده کنند، بنابراین در این راه تنها به واحدهای تولیدی و صنعتی داخل استان اکتفا نشود.

زلفی گل از دانشگاه کردستان به عنوان یک مرکز افتخارآفرین نام برد که در آینده حرف برای گفتن زیاد خواهد داشت و گفت: این مرکز علمی آیتده درخشانی دارد و دارا بودن استانداردهای بالای علمی این دانشگاه، آن را از دیگر مراکز متمایز کرده است.

وی تاکید کرد: هیات ممیزه این دانشگاه از نظر رعایت استانداردها از برترین دانشگاههای کشور است و کسانی که از فیلتر آن رد شوند از بالاترین معیارهای علمی و پژوهشی برخوردارند.

استفاده از یک کردستانی برای مدیریت در وزارت علوم

 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وجود استاندار بومی در کردستان و ارتباط ویژه وی با دانشگاه را فرصتی استثنایی دانست تا در وزارت علوم از نیروهای این استان استفاده شود و بیان کرد: به زودی یکی از فرزندان کردستان به عنوان یکی از مدیران سطوح بالای وزارت علوم منصوب می‌شود.

زلفی گل با بیان اینکه امتیازات ویژه دانشگاه کردستان می تواند مبنای پیشرفت‌های آینده این استان باش، ادامه داد: دانشمندان برجسته دانشگاه کردستان، ظرفیت قوی و بالایی هستند که از ویژگیهای ممتاز اعضای هیات علمی این دانشگاه است.

وی تاکید کرد: وجود چنین دانشگاهی، وظیفه نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی را سنگین می کند تا از افتخارات این دانشگاه در کمیسیون تلفیق برای جذب اعتبارات ویژه استفاده کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: هم مرز بودن و ارتباط با اقلیم کردستان عراق می تواند جاذبه ویژه‌ای برای جذب دانشجوی خارجی باشد که اتفاق افتاده و باید بهتر شود .

زلفی گل از خدمات رییس قبلی دانشگاه کردستان قدردانی کرد و گفت:  این دانشگاه باید در مدیرسازی فعال و وارد ابعاد ملی شود. 

در این آیین از خدمات رحمت صادقی تقدیر و حامد قادرزاده به عنوان سرپرست دانشگاه کردستان معرفی شد.

همچنین بابک سوری به عنوان رئیس پارک علم و فناوری کردستان معرفی و از خدمات حامد قادرزاده تقدیر شد.

بیشتر بخوانید

استاندار کردستان: ارتقای شاخص‌های توسعه با همراهی جامعه علمی میسر است

عدالت آموزشی و توسعه دانشگاهی در کردستان محقق شود

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha