محسن فرزین روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین است که ۱۰ ماه از آن هم به پایان رسیده است اما ضعف هایی پیش روی واحدهای فناور استان وجود دارد.
وی افزود: در مدت ۶ ماه حدود ۲۱ شرکت دانش بنیان و واحد فناور پذیرش شده و در زیرمجموعه پارک علم و فناوری استان قرار گرفته اند.
رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تعداد زیادی جوان تحصیلکرده خلاق و با انگیزه بیکار که می توانند اشتغال خیلی خوبی هم ایجاد کنند در این شرکت ها منتظر فضا و تجهیزات هستند.
فرزین تاکید کرد: بستر و فضا را باید پارک علم و فناوری استان همچون استان های دیگر ایجاد کند اما عملا هیچ چیزی در استان وجود ندارد.
وی ادامه داد: اخیرا یک سایت حدود ۶ هکتاری در دانشگاه پیام نور سرآبتاوه پس از کش و قوس های فراوان به پارک علم و فناوری استان واگذار شده است.
رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح توجیهی با مبلغ جزیی (۴۱۸ میلیون تومان) آماده شده که نیاز است سایت جامع علم و فناوری استان راه اندازی شود.
فرزین ابراز کرد: زیرساخت ها باید آماده شوند و در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار گیرند تا به عنوان پیشران به بحث اقتصاد ورود کنند.
وی اضافه کرد: اساس کار این واحدها صادرات است و پس از بهره برداری از این واحد ها صادرات رونق می گیرد.
رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: چنانچه این سایت راه اندازی شود اثر اقتصادی آن بر کل استان به وضوح دیده خواهد شد زیرا این واحدهای فناور می توانند اقتصاد را تکان دهند.
فرزین تصریح کرد: در کهگیلویه مقدمات کار انجام شده و در گچساران کار پیشرفت خیلی خوبی داشته است.
وی گفت: شرکت های فناور و دانش بنیانی که در استان وجود دارند، چنانچه برایشان بستر و فضا فراهم شود در حوزه اشتغال و صادرات حرف های زیادی برای گفتن دارند.
در حال حاضر ۵۲ واحد فناور در مراکز رشد بویراحمد، گچساران و کهگیلویه فعالیت دارند. ۱۶ شرکت در پارک استان، ۱۸ واحد فناور در مرکز رشد جامع شهر یاسوج و ۱۶ واحد فناور در مرکز رشد گچساران مستقر هستند و تاکنون با استقرار ۲ واحد فناور در مرکز رشد کهگیلویه موافقت شده است.
واحدهای فناورانه و شرکت های دانش بنیان استان تاکنون حدود ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد کرده اند.
نظر شما