به گزارش خبرنگار ایرنا ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل در اختتامیه جشنواره ملی شعر بصیرت سلیمانی در سالن بیضاء اردبیل گفت: جشنوارههای شعر در استان، اغلب در قالب شعر کلاسیک برگزار میشد و خوشبختانه از امسال، بستر حضور و بروز شعر و شعرای قالبهای نو و آزاد نیز فراهم شده است و در این جشنواره نیز شاهد آثار ارزشمندی در قالبهای شعر آزاد بودیم.
وی افزود: شعر هجا که شاهکار بارز آن منظومه "حیدربابایه سلام" استاد شهریار است، در کنار هیبت بلند شعر عروضی مغفول مانده است و شعر هجایی برای مضامین و مفاهیم دینی و ارزشی در سطح ملی و بین المللی بستر مناسبی است و باید برای احیا و ترویج آن تلاش کنیم.
وی همچنین از سرداران شهید استان، نظیر شهید یسری نام برد و افزود: برخی از بزرگان دفاع مقدس نظیر شهید باکری در حیطه این سردار شهید اردبیلی حضور و بروز یافته اند و لازم است نام سرداران شهید استان اردبیل نیز در کنار سرداران بزرگ دفاع مقدس ذکر شود.
مسئول انجمن شعر بسیج هنرمندان استان اردبیل و دبیر علمی جشنواره ملی شعر بصیرت سلیمانی نیز در این آئین گفت: ۲۰۶ شعر از ۱۴۸ شاعر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود و این رویداد طی یک ماه گذشته به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتابخانه مرکزی، ستاد کنگره ۳۴۰۰ شهید و سازمان بسیج هنرمندان و مداحان استان برگزار شد.
سید سعید اطهر نیاری ادامه داد: این جشنواره در زبان فارسی با قالبهای شعر نو، نیمایی و سپید و در زبان ترکی با قالبهای هجایی، سربست و آغ شعر برگزار شد و در بخش آزاد مجتبی صفدری از رشت، امیر حسین زارعیان از اردبیل، سید اکبر حیدری از زنجان، پری قدیمی از اردبیل، مریم خراسانی از مشهد، رضا نیکوکار از رشت، حسین کیوانی از شیراز و حامد منصوری نژاد از اردبیل انتخاب و معرفی شدند.
او شعرای برگزیده بخش نوجوانان این جشنواره را نیز نرگس دانش، سوگند حسینی و محنا مصدق از اردبیل اعلام کرد.
خاطره گویی جواد صبور یادگار دفاع مقدس و مشاور استاندار اردبیل در امور ایثارگران، شعرخوانی برخی از شعرای برگزیده، اجرای سرود توسط دختران دانش آموز، پخش نماهنگ و تجلیل از شاعران برگزیده از دیگر بخشهای قابل ذکر این جشنواره ملی بود.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است.
نظر شما