به گزارش ایرنا،این نشریه در ادامه تاکید کرد، پهپادهای ایرانی ارزان تر از انواع خارجی یکی از ستونهای اصلی قدرت نظامی ایران را در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) و بیرون از آن تشکیل داده است.
در ادامه این خبر آمده است، با توجه به دشواریهای آمریکا در برخورد با مسئله پهپادهای ایرانی و صادرات آنها به برخی کشورها بهتر است آمریکا به جای تحریمهای اقتصادی استراتژی جدیدی در قبال ایران اتخاذ کند.
بر پایه این گزارش، ششم ژانویه ۲۰۲۳ نیز وزارت خزانه داری آمریکا تحریمهایی علیه اعضای هیئت اجرایی سازمان صنایع هوافضا و هوافضای قدس (IAIO)، شرکت زیر نظر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران وضع کرد.
نشنال اینترست در ادامه خاطر نشان کرد، در سالهای گذشته آمریکا تحریمهای زیادی علیه نهادهای دفاعی امنیتی ایران از جمله صنایع هوانوردی فجر (FACI) ، صنایع پشتیبانی و نوسازی بالگردهای ایران (PAHNA) و صنایع هواپیماسازی ایران (IACI) اعمال کرده است ولی با این وجود همچنان این صنایع با قدرت به کار خود ادامه داده است.
بر اساس اعلام این نشریه، تحریم های غرب نتوانسته است از تبدیل شده ایران به یک بازیگر برجسته در بازار هواپیماهای بدون سرنشین نظامی و به اشتراک گذاشتن فناوری هواپیماهای بدون سرنشین با شرکا و نمایندگیهای خود در داخل و خارج از خاورمیانه جلوگیری کند.
نشریه مزبور افزود، ساخت پهپادهای نظامی در ایران از اواسط دهه ۸۰ میلادی بعد از جنگ ایران و عراق آغاز شده است و حالا مجموعه پهپادهای نظامی پیشرفت ایران در بیش از ۳۳ مدل مختلف یکی از ستونهای استراتژی امنیتی و ساختاری نظامی این کشور را تشکیل میدهند.
نشنال اینترست در پایان تصریح کرد، پهپادهای ایرانی ارزانتر از پهپادهای غربی هستند و ثابت کردهاند که در میدان های مختلف نبرد منطقهای موثر می باشند.
نظر شما