به گزارش ایرنا از استانداری چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری روز دوشنبه در نشست با مجمع خیرین مدرسهساز افزود:خیرین مدرسهساز یک ظرفیت بسیار خوب برای تقویت نظام تعلیم و تربیت هستند و آمادگی لازم وجود دارد تا حمایت لازم از خیرین مدرسهساز انجام شود، نهضت مدرسهسازی در کشور با ورود خیرین به راه افتاد و اقدامات خوبی در این حوزه صورت گرفته است.
به گفته وی، سود تربیت خوب به نسلهای آینده نیز میرسد و خیرین مدرسهساز نیز در حوزه تعلیم و تربیت ورود هوشمندانه دارند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مشارکت مردمی برکات زیادی در جامعه و کشور دارد، گفت: حضور نیروهای مردمی در جنگ تحمیلی، محاسبات دشمن را بر هم زد و سرنوشت جنگ تغییر کرد.
وی با تاکید بر اینکه دولت درصدد است تا مشارکت مردم را در ساخت مسکن جلب کند، یادآور شد: کارهای غیرممکن با مشارکت مردمی آسان میشود، اگر مردم به اقتصاد ورود پیدا کنند، بدون شک مشکلات فعلی اقتصاد کشور حل میشود.
حیدری افزود: جلب مشارکت مردم و خیرین در انجام پروژههای خیری نیازمند فرهنگسازی است، عرصه برای حضور خیرین در امر مدرسهسازی باز شود، در این حوزه نباید تنگنظری داشت، اجرای طرح آجر به آجر نیز در همین راستا در دستور کار قرار گرفت، هر کس به اندازه بضاعت خود در پروژه خیری شرکت کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه دولت باید برای امور مختلف باید ریلگذاری کند، عنوان کرد: در سفر رییسجمهور به استان اعتبارات قابل توجهی به مدرسهسازی اختصاص یافت و همچنین مقرر شد تمام مدارس کانکسی استان جمعآوری شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه باید مجمع خیرین مدرسهساز در شهرستانها تشکیل شود، گفت: میتوان از ظرفیت خیرین هماستانی که در خارج از استان و کشور ساکن هستند نیز استفاده کرد.
وی تصریح کرد: حضور خیرین در حوزههای مختلف چشمگیر هستند و باید مجامع خیری توسعه پیدا کنند، میتوان از ظرفیت فضای مجازی و رسانهها نیز برای فرهنگسازی و جلب مشارکت خیرین استفاده کرد، باید از تمامی ظرفیتهای مغفول مانده استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، از ابتدای امسال تاکنون خیران مدرسهساز ، ساخت ۲۰ مدرسه در استان را با اعتباری بیش از ۱۸۰ میلیارد ریال آغاز کردند.
همچنین خیرین مدرسهساز از ابتدای فعالیت انجمن خیران مدرسهساز در استان ۲۵ هزار مترمربع فضای آموزشی و ورزشی را احداث کردند.
از سال ۷۷ تاکنون در استان بیش از ۳۳۰ طرح آموزشی معادل ۳۰ درصد مدارس استان توسط ۳۲۰ خیر احداث شده است.
سال 1400 احداث ۵۷ مدرسه خیری در استان آغاز شد و از محل اعتبارات دولتی ۱۰ مدرسه تجهیز و تکمیل شد و مابقی با تخصیص اعتبار سهم نوسازی مدارس تکمیل خواهد شد.
در چهارمحال و بختیاری بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ فضای آموزشی در مناطق ۱۷ گانه استان فعال است که کمبود فضای آموزشی بیشتر در مناطق سختگذر و محروم شهرستانهای کوهرنگ، لردگان و اردل وجود دارد و ۳۰ درصد مدارس استان تخریبی و نیاز به بازسازی و تعمیر دارد.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است که ۲۳۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی دارد.
نظر شما